AcasăStiriSocialComerț ilegal și câini fără stăpân - principalele probleme semnalate polițiștilor locali...

Comerț ilegal și câini fără stăpân – principalele probleme semnalate polițiștilor locali de locuitorii din Steaua, Fratelia și Dâmbovița

Stabilit deja încă de la începutul lunii trecute, proiectul prin intermediul căruia săptămânal patrulele pe biciclete și motoscutere ale Poliției Locale acționează în cartiere pentru a relaționa cu cetățenii decurge bine în continuare. Conducerea instituției de la Gara Mică a demarat acest proiect pentru ca oamenii legii să stabilească pe teren care sunt problemele existente în toate zonele orașului, pentru a lua măsurile legale acolo unde se impune și pentru a transmite mai departe către instituțiile abilitate situațiile care exced atribuțiilor Poliției Locale.

În urma verificărilor la fața locului s-au constatat probleme legate de circulația autovehiculelelor de mare tonaj în zone restricționate, comerț fără autorizație pe platoul Dâmbovița, dar și existența câinilor fără stăpân în zona Steaua.

Printre problemele semnalate de cetățenii din aceste cartiere se află disconfortul creat de grupuri de tineri care consumă alcool și semințe în parcurile din zonă, de posesorii de câini de companie care își plimba animalele în parcuri și nu strâng după acestea dejecțiile fiziologice, prezența în unele zone a câinilor fără stăpân, copaci care pot prezenta pericol în caz de fenomene meteo extreme.

Problemele semnalate au fost verificate luându-se măsurile pe loc în cazurile în care acest lucru a fost posibil, iar cele care țin de alte servicii sau direcții din cadrul Primăriei urmând a fi transmise acestora spre soluționare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente