Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noi amenzi pentru comercializarea băuturilor alcoolice în Campusul Universitar

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar, au acţionat împreună, în cadrul unor acţiuni comune, pe raza Complexului Studenţesc din Timişoara pentru a stabili în ce măsură se respectă legislaţia referitoare la comercializarea de băuturi alcoolice şi programul de funcţionare, aspecte prevăzute de HCL 193/2012.

În acest context, poliţiştii locali au depistat şi sancţionat două societăţi comerciale care vindeau alcool deşi acest lucru este interzis în perimetrul campusului. Cele două societăţi, una situată pe str. Aurelianus nr. 19 şi alta pe Aleea Studenţilor la căminul 10, au fost sancţionate cu amendă de câte 1.500 de lei fiecare, în contextul în care angajaţii acestora au mai fost depistaţi comercializând băuturi alcoolice şi cu ocazia altor controale efectuate anterior.

Acţiunile pe aceste linii, dar şi referitoare la alte aspecte, vor continua şi în perioada următoare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare