Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mâine 29 Martie apare Ghidul Rutier, în premieră cu Gazeta Sporturilor!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

videoghidGazeta Sporturilor le vine în ajutor tuturor celor care doresc să își ia carnetul de șofer! Pentru a stăpâni mai bine regulile de circulație și mai ales situațiile care îi pot pune în încurcătură, Gazeta le oferă vineri, 29 martie, VIDEO Ghidul Rutier: un DVD unic, în premieră în România!

DVD-ul prezintă 57 de situații de trafic, impuse de Codul Rutier, filmare real! Principiul e simplu: dai play și îți iei permisul! Cele mai necunoscute, încălcate și amendate ipostaze din trafic, plus reguli pentru autoturisme, mopede și biciclete. Toate acestea sînt pe VIDEO Ghidul Rutier, recomandat de Direcția Poliției Rutiere, și pe care Gazeta Sporturilor îl aduce în premieră vineri, 29 martie.

Prețul unui DVD împreună cu ziarul este de 14,99 lei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare