Seful Politiei Locale Timisoara

Situație incredibilă! Șeful Direcției Poliția Locală Timișoara a rămas fără permis de conducere, după ce a fost surprins conducând cu viteză excesivă, în localitatea timișeană Cărpiniș. Dorel Cojan conducea mașina personală și avea 102 km/h, în interiorul localității.

După-masă cu ”captură” aproape ireală pentru polițiștii rutieri care așteptau vitezomanii pe raza localității Cărpiniș. Duminică, în jurul orei 17:00, prin ”obictivul” radarului amplasat pe DN 59A a trecut un autoturism cu numărul de înmatriculare TM 01 PLT. La volanul mașinii Chrysler, așa cum era de așteptat, se afla nimeni altul decât directorul polițiștilor locali, ”col.(r) jr. ec.” Dorel Cojan.

Cât indica aparatul de măsurare a vitezei? Nu mai puțin de 102 km/h, viteză cu care Cojan ”gonea” prin localitate!

Supărat că a fost surprins cu 52 de kilometri pe oră peste limita de viteză legală (care este de 50 km/h), Cojan, care a primit și o amendă în valoare de 1.305 lei, a refuzat să semneze Procesul Verbal întocmit de agentul de Poliție Rutieră, prin care i se aduce la cunoștință încălcarea legii.

Foto: Agerpres

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.