ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Seful Politiei Locale Timisoara lasat FARA PERMIS de conducere. Gonea cu peste 100 km/h, in localitate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Situație incredibilă! Șeful Direcției Poliția Locală Timișoara a rămas fără permis de conducere, după ce a fost surprins conducând cu viteză excesivă, în localitatea timișeană Cărpiniș. Dorel Cojan conducea mașina personală și avea 102 km/h, în interiorul localității.

După-masă cu ”captură” aproape ireală pentru polițiștii rutieri care așteptau vitezomanii pe raza localității Cărpiniș. Duminică, în jurul orei 17:00, prin ”obictivul” radarului amplasat pe DN 59A a trecut un autoturism cu numărul de înmatriculare TM 01 PLT. La volanul mașinii Chrysler, așa cum era de așteptat, se afla nimeni altul decât directorul polițiștilor locali, ”col.(r) jr. ec.” Dorel Cojan.

Cât indica aparatul de măsurare a vitezei? Nu mai puțin de 102 km/h, viteză cu care Cojan ”gonea” prin localitate!

Supărat că a fost surprins cu 52 de kilometri pe oră peste limita de viteză legală (care este de 50 km/h), Cojan, care a primit și o amendă în valoare de 1.305 lei, a refuzat să semneze Procesul Verbal întocmit de agentul de Poliție Rutieră, prin care i se aduce la cunoștință încălcarea legii.

Foto: Agerpres

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore