Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Seful Politiei Locale Timisoara lasat FARA PERMIS de conducere. Gonea cu peste 100 km/h, in localitate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Situație incredibilă! Șeful Direcției Poliția Locală Timișoara a rămas fără permis de conducere, după ce a fost surprins conducând cu viteză excesivă, în localitatea timișeană Cărpiniș. Dorel Cojan conducea mașina personală și avea 102 km/h, în interiorul localității.

După-masă cu ”captură” aproape ireală pentru polițiștii rutieri care așteptau vitezomanii pe raza localității Cărpiniș. Duminică, în jurul orei 17:00, prin ”obictivul” radarului amplasat pe DN 59A a trecut un autoturism cu numărul de înmatriculare TM 01 PLT. La volanul mașinii Chrysler, așa cum era de așteptat, se afla nimeni altul decât directorul polițiștilor locali, ”col.(r) jr. ec.” Dorel Cojan.

Cât indica aparatul de măsurare a vitezei? Nu mai puțin de 102 km/h, viteză cu care Cojan ”gonea” prin localitate!

Supărat că a fost surprins cu 52 de kilometri pe oră peste limita de viteză legală (care este de 50 km/h), Cojan, care a primit și o amendă în valoare de 1.305 lei, a refuzat să semneze Procesul Verbal întocmit de agentul de Poliție Rutieră, prin care i se aduce la cunoștință încălcarea legii.

Foto: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare