Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Oamenii străzii revin pe… străzi! Adăpostul destinat lor se închide

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Poliţia Locală din Timişoara anunţă că, începând de luni, 3 martie, odată cu încălzirea vremii, se va închide adăpostul amenajat de Primăra municipiului pe strada Învăţătorului nr. 2, din incinta punctului termic.

Acest adăpost, care a funcţionat de la începutul lunii decembrie a anului trecut, a fost deschis în conformitate cu nota transmisă la nivelul întregii ţări de autorităţile centrale cu scopul de a sprijini persoanele fără adăpost pe timp de iarnă, atunci când temperaturile, în special noaptea, au fost foarte scăzute. Poliţiştii locali au asigurat păstrarea ordinii şi liniştii la locaţia respectivă, nu au fost înregistrate incidente deosebite deşi zilnic au fost cazate aici, în medie, un număr de 45-50 de persoane.

Poliţia Locală Timişoara va asigura în continuare monitorizarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii, continuând acţiunile pentru depistarea în stradă a acestora, preluarea lor pentru întocmirea de fişe personale, îndrumarea lor către localităţile de domiciliu şi predarea lor către serviciile sociale, conform prevederilor legale din Legea 155/2010.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare