„Leii din Banat” au fost „ciufuliţi” la Oradea, de lider, în ultimele secunde de joc

- Advertisement -

Şapte secunde! Atât le-a lipsit celor de la BC Timişoara să reintre în lupta pentru play-off şi implicit să aducă prima victorie a sezonului în faţa celor de la CSM Oradea. Alb-violeţii au început perfect partida cu „leii din Oradea” conducând cu 5-0 în primele minute. Diferenţa a crescut la zece puncte după primul sfert, care s-a încheiat cu scorul de 20-10 în favoarea bănăţenilor. Cea mai mare diferenţă, de 15 puncte în favoarea timişorenilor, s-a înregistrat în sfertul doi (36-21), pentru ca scorul la pauza mare să fie de 39-26 pentru elevii lui Petricevic.

Repriza secundă a adus de la cabine nişte „lei” mult mai fioroşi în tabăra orădenilor, acetia pornind o luptă dură de recuperare a diferenţei. Sfertul trei s-a încheiat în favoarea elevilor lui Cristian Achim, cu 18-12, însă scorul general era tot în favoarea „leilor din Banat”, 51-44. Ultimul sfert a fost parcă din alt meci, elevii lui Dragan reuşind să marcheze numai şapte puncte, în timp ce bihorenii reuşeau să adauge 15 la punctele adunate până atunci. Bihorenii au trecut în avantaj pentru prima oară abia cu şapte secunde înainte de final, iar apoi Gacesa a irosit o aruncare deschisă de trei puncte, partida încheindu-se cu scorul de 59-58 în favoarea CSM-ului din Oradea.

„Mie îmi pare rău pentru fiecare înfrângere, dar pentru aceasta şi mai mult. Am fi meritat victoria, pentru că am avut momente de joc foarte bun şi am condus 39 de minute şi 53 de secunde. Până la urmă, am cedat la limită, ca şi în alte ocazii în acest campionat. O spun încă o dată, am crescut în joc, din păcate nu şi în clasament” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara după finalul jocului.

Alb-violeţii au fost sancţionaţi cu 25 de faulturi, faţă de cele numai 15 ale grupării din Oradea. Raportul aruncărilor libere este şi mai dezechilibrat: 22 pentru gazde, 7 pentru timişoreni, scrie site-ul oficial al formaţiei de pe Bega. „Eu sunt antrenor, nu mă pricep la arbitraj, dar nu pot să nu remarc aceste cifre, cu atât mai mult cu cât gazdele s-au apărat agresiv, uneori chiar şi în jumătatea noastră. În astfel de situaţii, contactele, multe neregulamentare, sunt inevitabile. Eu le-am strâns mâna şi arbitrilor şi celor de la Oradea, dar nu pot să nu semnalez lucrurile acestea, mai ales că nu se întâmplă prima oară” a mai spus Petricevic.

Marcatorii noştri: Zlatko Jovanovic – 25 de puncte, Fenn şi Lăpuşte – câte 9, Conley 8 (şi 15 recuperări), Gacesa – 4, Toth – 2 şi Vasojevic – 1.

BC Timişoara are de jucat următoarele două partide pe teren propriu: luni, 3 martie 2014, de la ora 19:30 cu Energia Rovinari, şi sâmbătă, 8 martie, de la ora 17:00, cu Universitatea Cluj.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Vărădia, printre ultimele redute bănățene ale pescuitului la crap

Dacă ţările vecine precum Serbia şi Ungaria beneficiază de...

Bianca Gavrilita, singurul reprezentant al judetului Timis in PSD, pentru alegerile europarlamentare

PSD Timiş are un reprezentant pe loc (greu) eligibil,...

De-a hoții și vardiștii. Fostul șef al Poliției Lugoj a recunoscut că este infractor!

La trei luni de la publicarea pe site-ul nostru...

FOTO SEXY Nu vă uitaţi dacă nu aveţi inima tare! Laura Cosoi, în costumul Evei!

Că moldovencele sunt sexy, nu este doar o vorbă!...

Articole asemănătoare

SCM BC Timisoara joaca astazi, ultimul meci din Top 6, pe teren propriu

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet...

”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă...

Destinație SURPRIZĂ pentru fostul antrenor al lui BC Timișoara, Dragan Petricevic

Destinație surpriză pentru fostul antrenor al lui BC Timișoara,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare