Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Căpitanul ”Atomic”, încă un an la BC Timișoara. Zlatko Jovanovic și-a prelungit contractul cu ”leii”

- Advertisement -

Căpitanul BC Timișoara, Zlatko Jovanovic, va juca în alb-violet și în sezonul 2014/2015. ”Atomic Zlatko” şi-a prelungit contractul cu BC Timișoara, scadent la finele actualului campionat, cu încă un an de zile.

Ajuns pe Bega în 2011, fundașul venit de la echipa Towzin Electric Kashan (Iran) și-a prelunigt în 2012 primul contract, pe două sezoane, pentru ca acum să semneze prelungirea cu încă un an.

”În ultimele trei sezoane, Timişoara a fost ca a doua mea casă, iar colegii ca a doua familie. De asemenea, am colaborat foarte bine cu antrenorul Dragan Petricevic. Staff-ul clubului a fost mereu onest şi direct cu mine şi cu echipa, ne-au susţinut chiar şi în momentele dificile pentru noi. Suporterii ne-au fost alături fie că am jucat bine, fie că am jucat mai puţin bine, aşa că nu am avut altă alegere de făcut decât să semnez contractul pentru sezonul viitor.

Campionatul trecut nu a fost prea bun pentru noi, dar îmi doresc să schimbăm impresia lăsată şi să le aducem bucurii celor ce ne sunt aproape” a declarat Zlatko Jovanovic.

În fiecare dintre cei trei ani petrecuți la Timișoara, Zlatko a fost selecționat pentru All Star Game, acesta numărându-se printre cei mai buni marcatori și pasatori ai campionatului. Sârbul, originar din localitatea Novi Becej, a fost căpitan de echipă, sezonul acesta, și a reușit performanțe de 36 de p0ncte, în partida din tur cu CSU Sibiu, și 9 pase decisive, în ultimul meci din campionat, cu Gaz Metan Mediaș, scrie site-ul oficial al echipei bănățene.

Foto: Facebook/Zlatko Jovanovic

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore