Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportStart în noua ediție a ”Naționalului” Individual de Motocros. Bănățeanul Mihai Stoichescu,...

Start în noua ediție a ”Naționalului” Individual de Motocros. Bănățeanul Mihai Stoichescu, favorit la un nou titlu național

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișeanul Mihai Stoichescu (foto), pilotul clubului lugojean Moto Extrem, intră în competiție pentru cel de-al șaptelea titlu național, la profesioniști. Pilotul s-a pregătit intens și speră ca încă din prima etapă să reușească să se instaleze la conducerea clasamentului. “Mă simt foarte bine și sunt încrezător în forțele mele. Sper că voi câștiga ambele manșe din prima etapă și voi acumula maximul de 100 de puncte”, a declarat Mihai Stoichescu.

Lugojeanul regretă că eternul său rival, bucureșteanul Adrian Răduța, a decis să nu mai participe la campionatul național și speră să aibă competitor pe măsură. “Aș fi vrut să participe și el, dar e decizia sa. Îmi pare rău că s-a retras din campionat. Dacă nu vine cineva mai bun din Ungaria, am șanse mari să câștig”, a mai spus Stoichescu.

Liviu Jigmond, antrenorul sportivului din Lugoj spune că elevul său poate obține cel de-al șaptelea titlu în acest an. “Miță e foarte bine pregătit! Dacă va fi sănătos și nu vom avea probleme tehnice, poate câștiga încă un titlu. Ar fi o performanță extraordinară. Nu cred că sunt mulți sportivi în România care să se poată lăuda cu atâtea titluri naționale într-o ramură sportivă și cu titulatura de Maestru al sportului. La 27 de ani, Mihai este suficient de experimentat încât să știe să gestioneze orice situație și să-și adjudece victoria. La startul acestui campionat nu-i lipsește nimic: are ambiție, este pregătit fizic și, foarte important, are un motor nou, pentru care le mulțumim sponsorilor și colaboratorilor”, a declarat Jigmond.

Din păcate, Moto Extrem Lugoj nu poate ataca din prima etapă și titlul la amatori. Pilotul Vlad Roșu, pregătit de același antrenor, Liviu Jigmond, pentru campionatul de amatori, și-a rupt mâna, săptămâna trecută la Motocross Cup, de la Ciolpani. “E o situație neplăcută. Vlad are 18 ani și e debutant, dar la amatori nu-l poate bate nimeni în România. Din păcate s-a accidentat și ratează prima etapă de la Valea lui Mihai. Noi sperăm să-și revină, pentru că el va recupera în etapele următoare și poate câștiga titlul național”, a mai agăugat Jigmond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Patrick Pascotă câștigă o nouă etapă la ”viteză”. Puștiul poate deveni CAMPION NATIONAL la două probe!

Campionatul Național de Viteză dedicat micilor motociclisti și-a desfășurat weekend-ul trecut cea de-a doua...

Patrick Pascotă, câștigător în prima etapă a Campionatului regional de Motocros de la Ianova

Duminică, 31 mai 2015, cu o zi înainte de Ziua Copiilor - 1 iunie,...

Micuțul Patrick Pascotă, locul 1 la prima etapă a Campionatului Național de Motocros FOTO

11 sportivi s-au aflat la startul primei etape a clasei 50 cmc a Campionatului...