Start în noua ediție a ”Naționalului” Individual de Motocros. Bănățeanul Mihai Stoichescu, favorit la un nou titlu național

- Advertisement -

Timișeanul Mihai Stoichescu (foto), pilotul clubului lugojean Moto Extrem, intră în competiție pentru cel de-al șaptelea titlu național, la profesioniști. Pilotul s-a pregătit intens și speră ca încă din prima etapă să reușească să se instaleze la conducerea clasamentului. “Mă simt foarte bine și sunt încrezător în forțele mele. Sper că voi câștiga ambele manșe din prima etapă și voi acumula maximul de 100 de puncte”, a declarat Mihai Stoichescu.

Lugojeanul regretă că eternul său rival, bucureșteanul Adrian Răduța, a decis să nu mai participe la campionatul național și speră să aibă competitor pe măsură. “Aș fi vrut să participe și el, dar e decizia sa. Îmi pare rău că s-a retras din campionat. Dacă nu vine cineva mai bun din Ungaria, am șanse mari să câștig”, a mai spus Stoichescu.

Liviu Jigmond, antrenorul sportivului din Lugoj spune că elevul său poate obține cel de-al șaptelea titlu în acest an. “Miță e foarte bine pregătit! Dacă va fi sănătos și nu vom avea probleme tehnice, poate câștiga încă un titlu. Ar fi o performanță extraordinară. Nu cred că sunt mulți sportivi în România care să se poată lăuda cu atâtea titluri naționale într-o ramură sportivă și cu titulatura de Maestru al sportului. La 27 de ani, Mihai este suficient de experimentat încât să știe să gestioneze orice situație și să-și adjudece victoria. La startul acestui campionat nu-i lipsește nimic: are ambiție, este pregătit fizic și, foarte important, are un motor nou, pentru care le mulțumim sponsorilor și colaboratorilor”, a declarat Jigmond.

Din păcate, Moto Extrem Lugoj nu poate ataca din prima etapă și titlul la amatori. Pilotul Vlad Roșu, pregătit de același antrenor, Liviu Jigmond, pentru campionatul de amatori, și-a rupt mâna, săptămâna trecută la Motocross Cup, de la Ciolpani. “E o situație neplăcută. Vlad are 18 ani și e debutant, dar la amatori nu-l poate bate nimeni în România. Din păcate s-a accidentat și ratează prima etapă de la Valea lui Mihai. Noi sperăm să-și revină, pentru că el va recupera în etapele următoare și poate câștiga titlul național”, a mai agăugat Jigmond.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img