ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

După ce a acuzat PSD că ”are furtul electoral în sânge”, Daniel Funeriu explică pesediștilor din Timișoara, legătura sa cu Capitala Banatului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De la instalarea lui Nicolae Robu ca primar al Timișoarei, Daniel Funeriu – fostul ministru al educației – a lansat o serie de atacuri la adresa PSD Timiș și a membrilor marcanți ai filialei județene și locale ai acestui partid. Ultima ”ieșire” a fostului ministru a avut loc chiar ieri, când a atacat dur PSD, susținând că Partidul Social Democrat are furtul în sânge.

”PSD are furtul electoral în sânge. Cer tuturor partidelor anti-PSD (în special PMP, FC, PNL, PDL, PNTCD) să facă un prim pas: Protocolul pentru Alegeri Corecte (PAC). Acesta să conțină angajamentele următoare:
1) acțiuni comune în secțiile de vot și în afara lor, pentru a împiedica furtul celor de la PSD;
2) conturi de campanie transparente;
3) desemnarea unei echipe de coordonare la nivel tehnic;
4) împiedicarea mituirii electoratului vulnerabil.

Din păcate nici marea (PMP, PNTCD, PNL, PDL, FC, NR), nici mica (PMP, FC) uniune a dreptei nu s-a putut realiza înainte de europarlamentare. Din multe motive, nu numai frecvent invocatul „orgoliu”. Chiar dacă rămânem concurenți e clar că ne unește lupta împotriva furtului instituționalizat practicat de PSD. Voi propune ca partidele anti-PSD din Timișoara să fie primele care semnează acest Protocol pentru Alegeri Corecte, mai ales că avem și alegeri parțiale în colegiul 3. Și un mic mesaj pentru susținătorii mei: facem o campanie frumoasă, senină, destinsă și cu bun simț și îi batem. Așa cum Poli a bătut-o pe Celtic în 1980 (am fost la meci!)” a anunțat Funeriu prin intermediul unui comunicat, pe data de 1 mai.

După trimiterea acestui comunicat, Funeriu a revenit, pe Facebook, unde a ținut să facă unele precizări legate de ”apropierea” sa față de Capitala banatului, explicând pentru ”pesediștii care vor sări ca arși” că de când s-a născut și până la momentul păărăsirii României pentru a studiaîn Franța, acesta a locuit în Timișoara. ”Prevăd o groază de pesediști care vor sări ca arși și vor spune: ce are Funeriu cu Timișoara? Păi simplu: practic de când m-am născut (1971) până în 1988 când am plecat în Franța (cu o scurtă întrerupere 1976-1977 datorată decesului mamei mele) am locuit în Timișoara. La Școala Generală 18, după care la Liceul de Filologie Istorie (chimie biologie). Vor mai întreba: ce-a făcut Funeriu pentru Timișoara? Un prim exemplu: în mandatul meu fiecare Universitate din Timișoara a primit finanțare europeană de câte 10 milioane de Euro pentru câte un institut de cercetare” a scris fostul ministru al educației.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore