Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Revenit la prima echipă, Petrovic vrea să profite de şansele primite de la Şunda

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Aleksandar Petrovic a bifat la meciul cu Petrolul a treia prezenţă consecutivă, integrală, pe teren. Sârbul din apărarea lui Poli şi-a propus să rămână în primul „11”, declarând că se simte pregătit pentru a rămâne acelo: ”Mă simt bine şi sunt pregătit, ultima partidă a fost foarte importantă pentru noi. Am reuşit un punct important prin prisma meciurilor care vor urma. Atmosfera în interiorul lotului e bună, toţi băieţii lucrează la randament maxim pentru partida cu Oţelul” a spus Petrovic.

Fundaşul alb-negrilor îşi doreşte, asemeni antrenorului său, ca echipa sa să adune toate cele trei puncte la finalul partidei cu Oţelul Galaţi, ce va avea loc luni seara pe stadionul Dan Păltinişanu. „Sper ca luni să iasă cea mai bună variantă pentru noi, adică victoria”, a spus sârbul de 30 de ani.

Petrovic a dezvăluit că nu i-a fost inconfortabil faptul că Şunda i-a schimabt poziţia în teren, acesta evoluând pe postul de fundaş lateral în partida de la Ploieşti: ”Pentru mine este acelaşi lucru, şi ca fundaş central, şi ca fundaş dreapta. Mă antrenez şi muncesc zilnic şi încerc să profit de şansa care mi se oferă când intru în teren” a încheiat Aleksandar.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare