ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Angajaţii Consiliului Judeţean Timiş, timoraţi pentru că nu au contract colecitv de muncă? Vezi cine spune că sindicatul este inactiv

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Membru în comisia de negociere a contractului colectiv de muncă în Consiliul Judeţean Timiş (C.J.T.), Florian Zanfir a precizat că sindicatul angajaţilor din această instituţie este unul inactiv, care nu a dorit să participe la negocierea documentului amintit, astfel încât discuţiile s-au purtat cu participarea doar a reprezentanţilor salariaţilor.

„Dacă nu au un contract colectiv de muncă, în ce mod îşi pot apăra drepturile angajaţii din C.J.T.? Am mai constatat că aceştia sunt timoraţi când este vorba să îşi revendice drepturile, poate din cauza numeroaselor controale soldate cu declaraţii la DNA”, a adăugat consilierul judeţean Florian Zanfir. Secretarul executiv al PP-DD Timiş a mai precizat că salariaţii altor consilii judeţene din ţară (Vrancea şi Constanţa, de exemplu) „au drepturi mult mai mari” decât cei din C.J. Timiş, situaţia datorându-se faptului că reprezentanţii autorităţilor locale şi-au impus punctul de vedere, este de părere consilierul local.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore