Atenţie, racolarea de timişoreni pentru servicii de modeling se sancţionează!

0
656

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în Piaţa Victoriei din Timişoara au depistat, din nou, o persoană care încerca să atragă persoane care să beneficieze de serviciile oferite de societatea comercială General Management Models, neavând autorizaţie în acest sens.

Pentru ca „scandalul” să ia amploare, în momentul legitimării tânărului în cauză, a apărut o a doua persoană, care a adresat injurii şi expresii jignitoare poliţiştilor locali şi filmându-i. Mai mult, acesta din urmă, care s-a prezentat ca fiind managerul firmei, a arătat şi o legitimaţie de presă aparţinând postului tv Oltenia 3 Craiova.

În urma verificării de către poliţiştii locali la televiziunea respectivă, reprezentanţii acesteia au declarat că tânărul nu mai lucrează acolo din anul 2011. Cei doi au fost sancţionaţi conform HCL 160/2009 pentru promovarea de servicii fără a deţine aviz şi respectiv conform Legii 61/1991 republicată pentru adresarea de injurii.

Reprezentanţii societăţii respective au mai primit în săptămânile trecute trei sancţiuni de câte 1.000 lei pentru aceeaşi faptă, susţine Poliţia Locală.

Spune-ţi opinia civilizat!