ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un dement la Timisoara, distrugeri in Parcul Central pentru ca ii ”apartine”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat care a distrus mai multe amenajări din Parcul Central, a fost prins de polițiștii locali și predat Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor, după ce bărbatul ar fi susținut că Parcul Central îi ”aparține”.

Polițiștii locali aflați în patrulare duminică dimineață în zona centrala a Timișoarei, s-au deplasat de urgență în Parcul Central, unde lucrătorii firmei care se ocupă de amenajarea parcului au semnalat faptul că o persoană de sex masculin distruge amenajările din incintă, respectiv mai multe circuite de la panourile electrice, de la irigații dar și alte obiecte de mobilier.

Incidentul a avut loc ăn jurul orei 11:00, iar la observarea patrulei bărbatul a devenit agresiv adresând amenințări celor din jur și încercând să-i lovească fapt pentru care s-a luat imediat măsura imobilizării.

Oamenii legi au stabilit că recacitrantul se numește S.T., este în vârstă de 30 de ani și are domiciliul în comuna Boldur, jud. Timiș. întrebat de ce a recurs la astfel de fapte acesta a declarat că parcul îi aparține și face ce dorește cu el. Bărbatul recalcitrant a fost predat polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore