Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn dement la Timisoara, distrugeri in Parcul Central pentru ca ii ”apartine”

Un dement la Timisoara, distrugeri in Parcul Central pentru ca ii ”apartine”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un bărbat care a distrus mai multe amenajări din Parcul Central, a fost prins de polițiștii locali și predat Poliției Naționale pentru continuarea cercetărilor, după ce bărbatul ar fi susținut că Parcul Central îi ”aparține”.

Polițiștii locali aflați în patrulare duminică dimineață în zona centrala a Timișoarei, s-au deplasat de urgență în Parcul Central, unde lucrătorii firmei care se ocupă de amenajarea parcului au semnalat faptul că o persoană de sex masculin distruge amenajările din incintă, respectiv mai multe circuite de la panourile electrice, de la irigații dar și alte obiecte de mobilier.

Incidentul a avut loc ăn jurul orei 11:00, iar la observarea patrulei bărbatul a devenit agresiv adresând amenințări celor din jur și încercând să-i lovească fapt pentru care s-a luat imediat măsura imobilizării.

Oamenii legi au stabilit că recacitrantul se numește S.T., este în vârstă de 30 de ani și are domiciliul în comuna Boldur, jud. Timiș. întrebat de ce a recurs la astfel de fapte acesta a declarat că parcul îi aparține și face ce dorește cu el. Bărbatul recalcitrant a fost predat polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...