Copiii care au fost cuminți îi pot scrie lui Moș Crăciun. Cele mai frumoase scrisori vor fi premiate

- Advertisement -

Copiii au un motiv în plus să-i scrie lui Moș Crăciun, care sâmbătă, în data de 19 decembrie, de la ora 17.30, va sosi pe scena din Piața Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun, un eveniment de cântece și dansuri cu Piti Show Radio Timișoara, Compania Junior Phantasia și Trupa de teatru a Școlii Generale nr. 7 Sfânta Maria.

Ocazie cu care, desigur, Moș Crăciun va împărți cadouri copiilor, fiind totodată premiate și cele mai frumoase scrisori primite de el. Toți cei care doresc să-i scrie o scrisoare o pot face până în data de 16 decembrie, în cutia pe care Moșul a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad.

„Dragii Moşului, Am lăsat la Târgul de Crăciun, lânga Brad, vizavi de Atelierul Mosului, o cutie mare unde aştept sa primesc scrisori de la copiii cuminţi. În 19 decembrie, la ora 17.30, voi ajunge la Târgul de Craciun și voi dărui cadouri copiilor care mi-au scris cele mai frumoase scrisori. Îmi vor putea scrie doar copiii care au între 3 și 10 ani şi au fost cuminţi şi ascultători. Cei  care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi  şi bunici. Scrisorile le primesc până în 16 decembrie și trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!”, a ținut să le transmită Moș Crăciun tuturor copiilor.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare