Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Copiii care au fost cuminți îi pot scrie lui Moș Crăciun. Cele mai frumoase scrisori vor fi premiate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Copiii au un motiv în plus să-i scrie lui Moș Crăciun, care sâmbătă, în data de 19 decembrie, de la ora 17.30, va sosi pe scena din Piața Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun, un eveniment de cântece și dansuri cu Piti Show Radio Timișoara, Compania Junior Phantasia și Trupa de teatru a Școlii Generale nr. 7 Sfânta Maria.

Ocazie cu care, desigur, Moș Crăciun va împărți cadouri copiilor, fiind totodată premiate și cele mai frumoase scrisori primite de el. Toți cei care doresc să-i scrie o scrisoare o pot face până în data de 16 decembrie, în cutia pe care Moșul a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad.

„Dragii Moşului, Am lăsat la Târgul de Crăciun, lânga Brad, vizavi de Atelierul Mosului, o cutie mare unde aştept sa primesc scrisori de la copiii cuminţi. În 19 decembrie, la ora 17.30, voi ajunge la Târgul de Craciun și voi dărui cadouri copiilor care mi-au scris cele mai frumoase scrisori. Îmi vor putea scrie doar copiii care au între 3 și 10 ani şi au fost cuminţi şi ascultători. Cei  care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi  şi bunici. Scrisorile le primesc până în 16 decembrie și trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!”, a ținut să le transmită Moș Crăciun tuturor copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare