Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Nicolae Robu, cu regret: „28 de salcâmi pitici se vor planta în Piața Libertății”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Muncitorii au început, de câteva zile, să scoată pavajul din unele zone ale Pieței Libertății, pentru a face loc copacilor care urmează să fie plantați. Astăzi primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dezvăluit, cu o ușoară tragere de inimă, numărul pomilor care urmează să fie plantați, lăsând să se înțeleagă că ar fi preferat să nu existe niciun copac. Dacă inițial a fost vorba de peste 100 de copaci care să înverzească zona practic pietrificată, după spusele edilului Timișoarei doar 28 de salcâmi pitici vor fi plantați în „Piața Roșie”, toți între zona Casei Armatei, spre străzile Alba Iulia și Ungureanu.

Se vor planta 28 de copaci pentru că piața este piață, și nu este parc. Dacă se puneau 108 copaci nu mai era piață. Șeful de șantier mi-a spus că îl abordează destul de mulți cetățeni cu reproșuri căs e plantează copaci pentru că acum piața arată așa cum arată piețele lumii. Într-o anumită etapă a proiectului se intenționa să se realizeze un monument verde în fața garnizoanei. În acest caz ar fi fost plantați mai mulți copaci, numai că acolo nu se pot face plantări pentru că mașinile de intervenție nu ar mai putea vira. Prin urmare, s-a făcut o revizuire și s-a decis plantarea a 28 de copac pe un aliniament în prelungirea străzii Alba Iulia și marginea din stânga a străzii Ungureanu. Alții vor fi prin fața garnizoanei și o parte vor fi în vecinătatea zonei cu descoperiri arheologice, dar nu deasupra vestigiilor”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Deși un număr important de timișoreni și-au făcut publice nemulțumirile vizavi de lipsa vegetației din Piața Libertății, primarul Nicolae Robu pare să audă doar ceea ce vrea și să evidențieze că, totuși, există și unii oameni care-i reproșează șefului de șantier.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore