Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Șeful Poliției din Gătaia, Daniel Disagă, cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Abuzul de putere îl poate trimite ani buni după gratii pe un polițist din județul Timiș. Șeful poliției din Gătaia a fost reținut astăzi, fiind cercetat pentru că ar fi ucis un om chiar în secția de poliție din oraș, în urmă cu mai bine de un an.

Incidentul a avut loc în luna august a anului trecut, atunci când un bărbat în stare de ebrietate a fost adus la sediul poliției din Gătaia. Fiind lăsat în grija lui Daniel Disagă, între cei doi a izbucnit un conflict iar polițistul nu a stat prea mult pe gânduri și i-a aplicat un pumn în bărbie. Dezechilibrat, bărbatul băut a căzut și s-a lovit cu capul de mobilier, iar mai apoi de podea. După ce a suferit o hemoragie cerebrală, a murit la scurt timp.

A trecut mai bine de un an de atunci. Ieri, 8 decembrie, șeful Poliției din Gătaia, Daniel Disagă, a fost reținut în baza unei ordonanțe, după ce procurorii de la Tribunalul Timiș, ajutați de cei de la Direcția de Informații și Protecție Internă – Serviciul de Informații și Protecție Internă Timiș, au strâns timp de un an probe care să-l incrimineze pe așa presupusul om al legii.

Procurorii de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Timiș au decis să îl rețină astăzi pe polițist și să îl acuze de lovituri cauzatoare de moarte.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore