Compania locală care furnizează apa potabilă în Timișoara, Aquatim, anunță că, marți, va executa un branșament în Parcul Industrial Freidorf, lucrare care va afecta furnizarea apei reci la companiile din zonă.

Aquatim a anunțat că marți, 26 februarie 2019, între orele 9:00-14:00, în Parcul Industrial Freidorf, se va executa o lucrare de branșament apă, pentru sediul companiei Elba, lucrarea fiind realizată din fonduri private. Conform reprezentanților Aquatim, vor rămâne fără apă rece mai multe companii din zonă.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, amintesc cei de la Aquatim.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.