Primăria Timişoara, verificări în şcoli. Elevii pot începe şcoala de miercuri, în săli încălzite

- Advertisement -

Problemele din unităţile şcolare din Timişoara au fost remediate, astfel că de miercuri elevii sunt aşteptaţi în săli de clase călduroase. City-managerul Robert Kristof a declarat, în cadrul unei şedinţe a comandamentului de iarnă de la Prefectura Timiş, că primăria a făcut verificări la toate unităţile şcolare şi că în prezent nu mai există probleme.

Se poate începe şcoala de miercuri. Am verificat cu aparatul primăriei unităţile de învăţământ şcolar. Acestea primesc agent termic, nu există probleme cu furnizarea agentului termic. Au existat situaţii punctuale în care a îngheţat o ţeavă, însă acestea au fost remediate rapid şi şcoala ar trebui să înceapă miercuri în condiţii bune. Menţiunea ar fi că nici duminică, atunci când s-a luat această decizie nu au existat probleme la toate unităţie de învăţământ, ci doar la unele au existat probleme punctuale. Trebuia luată această decizie, numai că nu dorim să se creadă că situaţia este una critică şi că au existat probleme în toate unităţile de învăţământ. Ar fi fost greu şi pentru inspectorat să centralizeze unde sunt probleme şi unde să se dea liber, iar mai apoi ar fi existat probleme şi la recuperarea orelor, astfel că s-a luat o decizie unitară pentru tot judeţul Timiş”, a declarat Robert Kristof.

Amintim că Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis ca vacanţa de iarnă să fie prelungită până în 11 ianuarie pentru că în mai multe şcoli existau probleme la sistemul de încălzire.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img