Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primaria Timisoara anunta VERIFICARI in zonele ”sparte” pentru lucrari

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Primăria Municipiului Timişoara (PMT) avertiza firmele care au efectuat lucrări pe domeniul public şi nu l-au refăcut, că au termen până la 15 aprilie 2019 să ia măsurile care sunt necesare pentru a repara carosabilul, trotuarele sau zonele verzi afectate.

În urmă cu aproape o lună de zile PMT ”amenința” firmele care au spart drumurile și trotuarele sau pistele de biciclete și chiar au distrus spații verzi pentru diferite lucrări, că au termen până pe 15 aprilie 2019 să refacă ceea ce au stricat.

În consecinţă, din 16 aprilie 2019 s-au declanşat procedurile de verificare pe teren a locaţiilor în care ar fi trebuit să lucreze la refacere firmele răspunzătoare de spargerea domeniului public. S-a constatat că în multe locaţii au început lucrările pentru aducerea la starea corespunzătoare a domeniului public, dar mai sunt şi firme care nu s-au conformat şi care au fost amendate.

Astfel, în ultima perioadă au fost aplicate șapte amenzi, în valoare totală de 17.500 de lei, pentru patru dintre firmele care nu s-au conformat și nu au readus la starea inițială lucrările demarate în următoarele locaţii: Parcul Copiilor/Michelangelo, străzile Constantin Stere, Petuniei, Colonel Ion Enescu, J. S. Bach, C. Brediceanu și Olarilor.

”Verificările continuă, iar firmele care nu se conformează primesc amenzi în mod repetat, conform reglementărilor legale în vigoare”, amintesc reprezentanții Direcţiei Generale drumuri, poduri, parcaje şi reţele de utilităţi din cadrul Primăriei Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore