Poliţiştii NU SE LASĂ! Peste 1.000.000 de lei amenzi, în domeniul panificaţiei, numai în TIMIŞ

- Advertisement -

Poliţia Română continuă activităţile de verificare a legalităţii operaţiunilor cu produse cerealiere şi de panificaţie. Activităţile derulate au fost dispuse de şeful Poliţiei Române şi au ca scop prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Pe parcursul lunii trecute, poliţiştii timişeni au efectuat aproape 900 de controale numai în acest domeniu, 358 dintre acestea fiind la societăţi comerciale, 197 la persoane fizice, iar peste 300 au vizat mijloace de transport. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.123 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 200 numai la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste un milion de lei.

La activităţi au participat şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Regionale, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare