Trupa Flare lansează albumul ”By default”. Vezi primul clip al formaţiei, la melodia Recover VIDEO

Flare s-a înfiinţat în anul 2003 sub denumirea iniţială de Effect. Până în anul 2012, trupa a cântat doar cover-uri. Experienţa dobândită prin susţinerea de concerte live atât în Timişoara cât şi în alte oraşe importante din ţară i-a determinat să îşi compună propriile cântece. Astfel, cu o altă identitate, trupa şi-a schimbat denumirea in Flare, avându-i în componenţă pe: Ioan Popovici – voce, chitară, Cristian Mereuţă – keyboard, Alin Costache – tobe, voce, Daniel Simon – chitară bass. Deşi are un trecut lung, trupa are o istorie scurtă, iar lansarea primului album îi plasează în postura de newcomers.

Genul muzical abordat de Flare este soft rock alternativ. Un gen la fel de conceptual ca şi piesele de pe primul album. Toate piesele au luat naştere din trăirile proprii ale fiecăruia dintre membrii trupei, din acest motiv cele două teme mari abordate sunt poveştile cu un ”el” şi o ”ea”, un subiect inepuizabil şi cu nuanţe diferite de la o poveste la alta şi evoluarea individuală, prin schimbările intervenite de-a lungul timpului şi prin experienţele trăite. Sunt piese şi cuvinte cu care poate rezona orice om.

”In principal, noi cântăm despre evidenţele pe care le ignorăm pentru că nu sunt interesante; despre libertatea controlată dar nederanjantă, vorbim lucruri vorbite dar neasumate; cântăm despre sclipirea din ochii ei… un lucru prea banal dacă nu îl trăieşti tu; despre teama din stomacul nostru… un lucru prea mărunt. Cântăm despre trecut şi aşa, de dragul nostalgiei, ne asumam curajul în a-l reaminti” declară Ioan Popovici, liderul trupei.

Mai jos aveţi posibilitatea de a urmări videoclipul primului single promovat de pe albumul ”By default” – Recover. Nu uitai, „vă aşteptăm joi, la lansarea albumului By default” îndeamnă membrii formaţiei timişorenii!

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24...

Paula Seling colinda in Ajunul Craciunului la Timisoara

Paula Seling vă aduce la Timișoara concertul ”Colindăm, Colindăm”,...

Concert tribut Led Zeppelin, la Timisoara, cu sarbii de la Melmac Riders

Vineri, cu începere de la ora 21:00, timișorenii care...

Nicu Alifantis canta la Timisoara, in turneul Memorabilia

Una dintre cele mai mari voci ale folkului românesc,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img