Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTrupa Flare lansează albumul ”By default”. Vezi primul clip al formaţiei, la...

Trupa Flare lansează albumul ”By default”. Vezi primul clip al formaţiei, la melodia Recover VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Flare s-a înfiinţat în anul 2003 sub denumirea iniţială de Effect. Până în anul 2012, trupa a cântat doar cover-uri. Experienţa dobândită prin susţinerea de concerte live atât în Timişoara cât şi în alte oraşe importante din ţară i-a determinat să îşi compună propriile cântece. Astfel, cu o altă identitate, trupa şi-a schimbat denumirea in Flare, avându-i în componenţă pe: Ioan Popovici – voce, chitară, Cristian Mereuţă – keyboard, Alin Costache – tobe, voce, Daniel Simon – chitară bass. Deşi are un trecut lung, trupa are o istorie scurtă, iar lansarea primului album îi plasează în postura de newcomers.

Genul muzical abordat de Flare este soft rock alternativ. Un gen la fel de conceptual ca şi piesele de pe primul album. Toate piesele au luat naştere din trăirile proprii ale fiecăruia dintre membrii trupei, din acest motiv cele două teme mari abordate sunt poveştile cu un ”el” şi o ”ea”, un subiect inepuizabil şi cu nuanţe diferite de la o poveste la alta şi evoluarea individuală, prin schimbările intervenite de-a lungul timpului şi prin experienţele trăite. Sunt piese şi cuvinte cu care poate rezona orice om.

”In principal, noi cântăm despre evidenţele pe care le ignorăm pentru că nu sunt interesante; despre libertatea controlată dar nederanjantă, vorbim lucruri vorbite dar neasumate; cântăm despre sclipirea din ochii ei… un lucru prea banal dacă nu îl trăieşti tu; despre teama din stomacul nostru… un lucru prea mărunt. Cântăm despre trecut şi aşa, de dragul nostalgiei, ne asumam curajul în a-l reaminti” declară Ioan Popovici, liderul trupei.

Mai jos aveţi posibilitatea de a urmări videoclipul primului single promovat de pe albumul ”By default” – Recover. Nu uitai, „vă aşteptăm joi, la lansarea albumului By default” îndeamnă membrii formaţiei timişorenii!

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....