AcasăStiriNu intrați în PANICĂ! Cel mai nou clip al timișoreanului MikeF, ”pe...

Nu intrați în PANICĂ! Cel mai nou clip al timișoreanului MikeF, ”pe ecrane” VIDEO

Cântărețul timișorean de muzică rap, Mihai Frațiman, cunoscut scenei muzicale sub numele de ”MikeF”, a lansat o nouă piesă la finalul lunii iulie. Aceasta se numește ”No panic!” și este interpretată alături de londonezul Logan. De instrumentalul piesei s-a ocupat Adrian Faur, un mai vechi colaborator al lui MikeF.

”Mesajul piesei se regăsește chiar în titlul acesteia… «nu-i panica man», stai liniștit și totul va fi în ordine. Chiar și Bob Marley spunea «everything will be allright» într-un final. Nu?”, spune MikeF, timișoreanul care a lansat deja mai multe piese în ultimul an.

Rapperul de pe Bega știe întotdeauna cum să-și surprindă ascultătorii cu melodiile și videoclipurile sale, de această dată venind cu o propunere de abordare foarte originală, în care combină filmări reale cu animație 2D. Rezultatul? Un videoclip foarte bogat vizual și extrem de… original.

[responsive_youtube

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente