Cântărețul timișorean de muzică rap, Mihai Frațiman, cunoscut scenei muzicale sub numele de ”MikeF”, a lansat o nouă piesă la finalul lunii iulie. Aceasta se numește ”No panic!” și este interpretată alături de londonezul Logan. De instrumentalul piesei s-a ocupat Adrian Faur, un mai vechi colaborator al lui MikeF.

”Mesajul piesei se regăsește chiar în titlul acesteia… «nu-i panica man», stai liniștit și totul va fi în ordine. Chiar și Bob Marley spunea «everything will be allright» într-un final. Nu?”, spune MikeF, timișoreanul care a lansat deja mai multe piese în ultimul an.

Rapperul de pe Bega știe întotdeauna cum să-și surprindă ascultătorii cu melodiile și videoclipurile sale, de această dată venind cu o propunere de abordare foarte originală, în care combină filmări reale cu animație 2D. Rezultatul? Un videoclip foarte bogat vizual și extrem de… original.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.