Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alexandra Stan a ajuns din nou la spital

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După nefericitul moment în care Alexandra Stan a fost bătută de impresarul ei, Marcel Prodan, parcă necazurile se ţin lanţ de artista din Constanţa.

Alexandra Stan a ajuns iarăşi la spital din cauza că s-a simţit rău şi a fost internată pentru a fi supusă mai multor analize. Se pare că artista de 23 ani are probleme cu gâtul, fapt pentru care nu va urca prea curând pe scenă. Despre starea ei de sănătate, Marius Nada, avocatul acesteia a spus: “I-a fost rău şi a trebuit să fie internată. Leziunile Alexandrei necesită tratament continuu sub supraveghere medicală. Şi-a făcut o serie de investigaţii, iar acum aşteptăm rezultatele şi actele pe care le voi ataşa la dosarul ei”.

În afara faptului că interpreta piesei “Lemonade” a rămas cu sechele dupa incident, nici cu partea financiară nu stă prea bine, ea fiind ajutată momentan de prieteni şi familie. Sursa:1music.ro

2 COMENTARII

  1. Alexandra Stan, desfrânarea, (în latină luxuria) dăunează grav sănătăţii! Respectul pentru viaţa privată nu înseamnă dreptul la destrăbălare, desfrânare, minciună, …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare