Velcea, înainte de CFR Cluj – Poli Timișoara: Mergem să jucăm fotbal

- Advertisement -

Etapa a II-a a Ligii I de fotbal aduce un nou meci dificil pentru Poli Timișoara. Echipa bănățeană s-a deplasat la Cluj pentru a da piept cu fota campioană a României – CFR, din localitate. Antrenorul oaspeților își dorește un nou rezultat pozitiv după ce în etapa de debut, alb-negrii au făcut spectacol contra celor de la Dinamo București.

În această seară, Poli Timișoara va susține primul meci extern din actualul sezon din Liga I, contra fostei campioane CFR Cluj. Antrenorul bănățenilor, Valentin Velcea s-a declarat mulțumit de faptul că Poli va întâlni, în deplasare, fosta campioană națională: ”Mă bucură ideea că jucăm împotriva fostei campioane, câștigătoare a trei titluri naționale în ultimii ani. Este o nouă provocare pentru echipa noastră, pentru a ne arăta potențialul și a dovedi că prestația din jocul cu Dinamo nu a fost una întâmplătoare. Important este că în această săptămână, pe lângă aspectul fotbalistic, a contat mult să rămânem cu picioarele pe pământ și să fim încrezători în potențialul formației” a spus tehnicianul alb-negrilor înainte de plecarea spre Cluj.

Acesta adezvăluit și motivul pntru care nu va putea onta pe o serie de jucători care au semnat deja cu Poli, dar care nu vor putea juca cotra CFR-ului. ”Din punct de vedere medical, situația la echipă este una bună. Sunt câțiva jucători care din punct de vedere fizic vor mai avea de recuperat. Aici mă refer la Keita, Gorobsov, Moldovan”.

Ca de obicei, Velcea nu a vrut, cum e și normal, să facă publică tactica echipei și formula de joc pe care o va adopta în această seară: ”Ați văzut-o pe Poli în liga a doua cu o anumită tactică. În meciul cu Dinamo a fost alta, contra Clujului va o alta tactică, așa cum consider că este nevoie. Cine va juca? Jucătorii care vor fi în formă la ora meciului, va conta și inspirația antrenorului. Nu sunt adeptul ideii de a merge să mă apăr, ci de a juca fotbal” a încheiat Velcea
Și portarul Nuno Claro, care a venit la Poli tocmai de la rivala din această seară, CFR Cluj, a spus câteva cuvinte înainte de revenirea în orașul în care a ieșit de trei ori campion: ”Va fi un meci foarte dificil. Ne-am pregătit bine în această săptămână. Toată lumea știe cine e CFR, chit că s-a schimbat mult, este o echipă nouă. Va fi un joc greu, dar nici pentru CFR nu va fi ușor. Plecăm de la ideea de a reveni de acolo cu un rezultat pozitiv. La CFR mai sunt puțini colegi față de perioada în care am fost și eu acolo, doar vreo doi-trei jucători” a spus experimentatul goalkeeper al timișorenilor.

Partida CFR Cluj – Poli Timișoara începe la ora 21:30, și va fi transmisă în direct de postul tv DigiSport.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare