Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Velcea simte „miros” de Liga I: „Timişorenii să-şi îndrepte atenţia, ochii, sufletele către această echipă. E aproape de a realiza o performanţă”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Poli Timişoara joacă mâine, la ora prânzului unul dintre meciurile decisive pentru promovare. Antrenorul alb-negrilor, Vali Velcea, îşi doreşte o nouă victorie pentru consolidarea locului în clasament, în vederea îndeplinirii obiectivului, şi anume, Liga I. Tehnicianul îşi doreşte cât mai multă lume pe stadion, acesta făcând apel la suporteri să-şi îndrepte atenţia spre Poli.

Poli Timişoara are, din nou, şansa de a-şi consolida poziţia promovantă, urmând ca mâine, 3 mai 2013, începând cu ora 12:00, să întâlnească CSM Râmnicu Vâlcea, pe Dan Păltinişanu.

Antrenorul alb-negrilor (care, după toate probabilităţile vor deveni, aşa cum se speră la alb-violet) Valentin Velcea a făcut unele lămuriri premergătoare partidei: „Drumul către obiectivul propus începe să se întrevadă din ce în ce mai frumos. Asta în anumite condiţii. Trebuie să fim dispuşi în continuare să muncim mai mult decât am făcut-o până acum. Trebuie să dăm dovada comportamentului nostru de profesionişti, că avem o mentalitate sănătoasă şi aşa cum îmi place să cred în şansele acestei echipe, să valorificăm fiecare meci la maxim. Trebuie să scoatem trei puncte extrem de importante, vitale poate, pentru a ne bucura cu toţii pe data de 5 iunie de o nouă participare a Timişoarei pe prima scenă fotbalistică a ţării” a spus tehnicianul.

Velcea a făcut apel (pentru a câta oară) la publicul timişorean pentru ca acesta să revină pe Dan Păltinişanu, mai ales acum, când echipa se află la numai patru paşi de Liga I, Poli având de disputat numai patru meciuri până la finalul sezonului, trei dintre acestea fiind programate pe Dan Păltinişanu. „Trebuie să realizăm în acest moment toţi că formăm un grup, o echipă şi trebuie să tragem la acelaşi obiectiv. Chiar dacă uneori sunt neajunsuri, nemulţumiri, situaţii grele, trebuie să dăm dovadă că le rezolvăm în mod constructiv. Apelul meu către toţi timişorenii este să-şi îndrepte atenţia, ochii, sufletele către această echipă, deoarece e aproape de a realiza o performanţă” a spus tehnicianul care în sezonul trecut a reuşit această performanţă cu vechea Poli, patronată de Marian Iancu, acelaşi tehnician care, sezonul precednt, a promovat, pe teren, cu rezultate extraordinare, fără să fie plătit cu nici un leu de proprietarul din acea vreme al clubului.

Adversara de vineri este condusă de pe banca tehnică de timişoreanul Alexandru Pelici, antrenor a cărui echipă nu a rămas la stadiul de „ciuca bătăilor” aşa cum a fost înainte ca fostul antrenor în Liga I să-i preia pe Vâlceni, fapt consemnat şi de Velcea: „Vâlcea este schimbată datorită antrenorului, îl ştiu bine. E antrenor organizat, această echipă arată ca o formaţie bună de liga a doua. Cu puţină şansă, putea să fie chiar pe primele locuri” a încheiat Valentin Velcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare