Victor-Nikiema

”Sunt bucuros că am semnat cu Poli Timișoara. Am să dau tot ce pot pentru a ajuta această echipă să promoveze! Am găsit aici un mediu bun, atmosfera este excelentă și îmi place foarte mult orașul. Am auzit lucruri bune despre Poli, lucruri care s-au confirmat când am ajuns aici”, a declarat Victor Nikiema, fotbalistul care a semnat un contract pe o perioadă de doi ani și jumătate, cu bănățenii.

Nikiema a fost prezentat astăzi, la eveniment luând parte și managerul sportiv al lui Poli Timișoara, Ion Timofte. Conducătorul alb-negrilor a anunțat că transferul mijlocașului central este ultimul al acestei stagiuni, urmând ca Alexa să forțeze promovarea cu lotul pe care-l are la dispoziție. În ceea ce-l privește pe internaționalul burkinabez, ”Tim” a precizat că ”E un internațional de tineret care evoluează pentru Burkina Faso. L-au urmărit foarte mult la Braga juniori și Braga B. Ne poate aduce un plus în acest moment. E un mijlocaș, poate juca pe mai multe poziții, un fel de Ovidiu Popescu”.

Victor Nikiema va fi convocat săptămâna viitoare la o acțiune a naționalei olimpice a statului Burkina Faso. Jucătorul, care evoluează ca mijlocaș central, are 21 de ani, fiind născut pe data de 23 septembrie 1993.

Foto:acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.