Robu, despre propunerea lui Dragnea privind ”transferul de primari”: Disperarea PSD că Ponta pierde alegerile

- Advertisement -

”Ar trebui să luăm modelul din 2006 şi să adoptăm un act normativ prin care să se stabilească o perioadă de două săptămâni în care toţi aleşii locali să poată opta în care partid să activeze”, a spus Liviu Dragnea în urmă cu numai două zile. Declarația pesedistului i-a dat foc lui Robu.

Edilul Timișoarei susține că Dragnea și PSD nu vor altceva decât să atragă primari din teritoriu prin presiune și promisiuni mincinoase, de disperare că Victor Ponta ar putea pierde alegerile prezidențiale din toamnă.

”Declarația d-lui Liviu Dragnea privind intenția PSD de a permite primarilor, timp de două săptămâni, să-și schimbe partidul denotă o mare disperare: disperarea PSD că Victor Ponta va pierde alegerile prezidențiale, așa cum se prefigurează tot mai clar. Dincolo de diferența dintre Klaus Iohannis – un om care are în spate realizări concrete, nu vorbe goale – și Victor Ponta, diferență în continuă evoluție în favoarea primului, PSD este frământat de diferența dintre susținerea avută la populație de către ACL și PSD. Ca să dau un singur exemplu: în județul Timiș, ACL are primari pentru peste 85% din populația județului, în timp ce PSD pentru abia vreo 13%! Evident că, în aceste condiții, PSD încearcă disperat să atragă primari ai ACL, prin presiune, prin promisiuni mincinoase, prin întregul arsenal de mijloace murdare pe care a dovedit în timp că-l stăpânește foarte bine!” a declarat Nicolae Robu.

Primarul celui mai important oraș din Vestul țării, are și o solicitare la adresa Partidului social Democrat. ”Fac apel la PSD să renunțe la intenția anunțată, expresie a mentalității sale de partid-stat, persistentă, iată, chiar și acum, la 25 de ani de la Revoluție, și să nu perturbe administrația publică locală, supunând-o respectivului arsenal! Dacă guvernarea este cum este și funcționează cum funcționează, ducând România în recesiune, măcar administrația publică locală trebuie lăsată să funcționeze neperturbată de interese politicianiste, meschine” și-a încheiat Robu declarația.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare