Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu, despre propunerea lui Dragnea privind ”transferul de primari”: Disperarea PSD că Ponta pierde alegerile

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Ar trebui să luăm modelul din 2006 şi să adoptăm un act normativ prin care să se stabilească o perioadă de două săptămâni în care toţi aleşii locali să poată opta în care partid să activeze”, a spus Liviu Dragnea în urmă cu numai două zile. Declarația pesedistului i-a dat foc lui Robu.

Edilul Timișoarei susține că Dragnea și PSD nu vor altceva decât să atragă primari din teritoriu prin presiune și promisiuni mincinoase, de disperare că Victor Ponta ar putea pierde alegerile prezidențiale din toamnă.

”Declarația d-lui Liviu Dragnea privind intenția PSD de a permite primarilor, timp de două săptămâni, să-și schimbe partidul denotă o mare disperare: disperarea PSD că Victor Ponta va pierde alegerile prezidențiale, așa cum se prefigurează tot mai clar. Dincolo de diferența dintre Klaus Iohannis – un om care are în spate realizări concrete, nu vorbe goale – și Victor Ponta, diferență în continuă evoluție în favoarea primului, PSD este frământat de diferența dintre susținerea avută la populație de către ACL și PSD. Ca să dau un singur exemplu: în județul Timiș, ACL are primari pentru peste 85% din populația județului, în timp ce PSD pentru abia vreo 13%! Evident că, în aceste condiții, PSD încearcă disperat să atragă primari ai ACL, prin presiune, prin promisiuni mincinoase, prin întregul arsenal de mijloace murdare pe care a dovedit în timp că-l stăpânește foarte bine!” a declarat Nicolae Robu.

Primarul celui mai important oraș din Vestul țării, are și o solicitare la adresa Partidului social Democrat. ”Fac apel la PSD să renunțe la intenția anunțată, expresie a mentalității sale de partid-stat, persistentă, iată, chiar și acum, la 25 de ani de la Revoluție, și să nu perturbe administrația publică locală, supunând-o respectivului arsenal! Dacă guvernarea este cum este și funcționează cum funcționează, ducând România în recesiune, măcar administrația publică locală trebuie lăsată să funcționeze neperturbată de interese politicianiste, meschine” și-a încheiat Robu declarația.

1 COMENTARIU

  1. ACEST CANCER AL ROMANIEI NU MAI STIE CE ESCROCHERI SA MAI FACA,EL ESTE PUSCARIABIL SI TOT EL DA ORDINE ,NU MAI STIE CUM SA PROSTEASCA LUMEA SA-I VOTEZE CA MAI SUNT PREA MULTI CARE TREBUIE SA MEARGA LA PUSCARIE , SI TREBUIE CU TOATA FORTA SA CISTIGE ALEGERILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare