Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăNicolae Robu: Nu știam că Marilen Pirtea, un om de dreapta, candidează...

Nicolae Robu: Nu știam că Marilen Pirtea, un om de dreapta, candidează din partea PSD. D-ul din PSD o fi de la Dreapta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea, susține că Primăria Municipiului Timișoara ar trebui să ofere mai multe facilități studenților, precum carduri de masă, bilete la teatru și alte categorii e gratuități, pentru ca tinerii care studiază în Timișoara să se bucure de un trai decent.

Nicolae Robu a declarat că anul acesta este în plan semnarea unui contract cu RATT pentru ca studenții să poate circula gratuit cu mijloacele de  transport, în Timișoara: „Aş vrea să îmi indice domnul rector Pirtea, în ce ţară din Uniunea Europeană se fac astfel de lucruri, ca să preiau modelele de bună practică. Mă aştept ca măcar în anul acesta să semneze acel contract cu primăria şi RATT, pentru ca şi studenţii de la Universitatea de Vest să aibă şi acele facilităţi de transport local gratuit, instituite tot la cererea mea”, a declarat primarul.

Cât despre o posibilă candidatură a rectorului Marilen Pirtea, ca deputat  pentru colegiul III, din partea PSD Timiș,  edilul a declarat că nu știe prea multe despre acest subiect: „Nu vreau să fac speculaţii. Presupun și eu. Din partea cui să candideze? Eu ştiam că domnul Pirtea e un om de dreapta. D-ul de la PSD o fi de la Dreapta. În discuţiile pe care le-am avut nu am discutat niciodată aşa ceva. Acum, eu ştiam că e un om de dreapta inclusiv prin proiecte asumate unei astfel de orientări”, și-a dat cu părerea primarul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare