Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli joacă în această seară pentru trei puncte. Velcea: "E momentul să...

Poli joacă în această seară pentru trei puncte. Velcea: „E momentul să câştigăm”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cea de-a VIII-a etapă a Ligii I poate fi sinonimă cu revigorea, din punct de vedere al rezultatelor, pentru Poli Timişoara. Formaţia antrenată de Vali Velcea, ajunsă pe locul 7 după cele trei insuccese din ultimele tot atâtea partide, întâlneşte vinri, 20 septembrie 2013, de la ora 21:30, pe stadionul Dan Păltinişanu, pe Viitorul Constanţa, echipă care nu a reuşit în acest sezon să câştige niciun meci, având doar trei puncte în clasament.

Partida din această seară va fi momentul oportun pentru a obţine cele trei puncte, pentru elevii lui Velcea, cel puţin asta consideră tânăărul tehnician al alb-negrilor. „A venit momentul să câştigăm cele trei puncte, pentru că echipa are nevoie să rămână în prima parte a clasamentului. Obiectivul este realizabil dacă avem încrederea necesară în potenţialul nostru, doar aşa putem obţine rezultate pozitive. Dacă ne va fi teamă, atunci vom avea din nou de suferit. Băieţii sunt conştienţi de momentul în care ne aflăm şi de faptul că echipa are nevoie de o victorie”, a declarat Velcea în cursul zilei de joi, înaintea partidei.

Deşi startul competiţiei interne i-a prins pe bănăţeni pe podiumul clasamnetului însă lipsa de încredere în forţele proprii i-au făcut pe polişti să se teamă de ei însşişi, este de părere Velcea, care a adăugat: „Am început perfect campionatul, cu şansă, dar am devenit temători, sau, poate, realişti că putem mult mai mult şi atunci unii jucători s-au speriat. Ei sunt într-o formă fizică bună, au disponibilitate, chiar şi ideea de joc se conturează în unele momente, dar totul se năruie când nu ai încredere în tine, în forţele tale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli Timisoara testeaza un portar din Liga I. Doi tineri din lot continua la club, cu salarii diminuate

Clubul Poli Timișoara testează un portar în vârstă de 22 de ani, venit de...

Robu le cere plângăcioșilor de la Poli sa plece acasă. Echipa e la un pas de desființare

ACS Poli este la un pas de desființare - o spune chiar primarul Timișoarei,...