victor-stana

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu alb-violeții, în timp ce printre elevii lui Valeriu Răchită a ajuns unul dintre componenții echipei naționale U21 a Republicii Moldova, Victor Stînă, care a fost împrumutat de la Astra Giurgiu.

Divizionara secundă Poli Timișoara este activă pe piața transferurilor. Clubul de pe Bega a anunțat, oficial, că a înregimentat un mijlocaș ofensiv adus de la o echipă din Liga I. ”Jucătorul Victor Stînă, mijlocaș ofensiv născut pe 20 martie 1998, internațional de tineret din Republica Moldova, s-a alăturat antrenamentelor echipei noastre. Stînă, crescut la Zimbru Chișinău și venit în toamnă la Astra Giurgiu, a fost împrumutat la Poli până-n vara acestui an”, au anunțat bănățenii.

Aflat în insolvență, clubul timișorean trebuie să mai reducă din cheltuieli, motiv pentru care, la propunerea managerului ”Vivi” Răchită, a reziliat înțelegerile cu ”veteranii” Mădălin Smaranda și Cristian Melinte, cei doi neacceptând noile condiții de natură financiară propuse de club. ”Totodată, s-au reziliat, de comun acord, angajamentele cu jucătorii Mădălin Smaranda și Cristian Melinte. Le mulțumim pentru tot ce au făcut în alb-violet și le urăm mult succes în carieră!”, au arătat oficialii grupării bănățene, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook a echipei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here