Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialProvocare scumpa! Prietenii l-au facut sa arunce jardiniere cu flori de pe...

Provocare scumpa! Prietenii l-au facut sa arunce jardiniere cu flori de pe Podul Michelangelo. Amenda e mare!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un tânăr din Recaș a fost sancționat drastic după ce a răspuns provocării a doi prieteni de a arunca în gol jardinierele amplasate pe Podul Michelangelo.

Florile din Timișoara au un adevărat ”magnet” la tot felul de personaje care sunt puse pe a le distruge, fie că acestea se regăsesc în zone centrale sau mai puțin centrale, fie că sunt în jardiniere agățate de diferite balustrade sau în cele de pe mijlocul insulelor ”verzi” ce despart sensurile de deplasare rutieră, sute de oameni le rup, le deteriorează, ori le aruncă chiar cu tot cu jardiniere, atunci când acest gest este posibil.

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a Timișoarei, au depistat în cursul nopții trecute, mai exact în jurul orei 02:40, o persoană care a deteriorat jardiniere cu flori montate pe balustrada Podului Michelangelo. Cel în cauză a aruncat trei jardiniere peste balustrada podului, înspre Parcul Copiilor și chiar în Bega. Acesta a fost identificat în persoana lui G.I., din Recaș. Tânărul a declarat că a încercat astfel să răspundă unei provocări venite din partea celor doi prieteni cu care se afla în timp ce trecea pe Podul Michelangelo. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de HCL 371/2007 modificată.

”Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic, sancțiunile pentru astfel de fapte fiind între 2.000 și 2.500 lei. De-a lungul timpului, atât tineri români, dar și străini au găsit o modalitate să se distreze atunci când trec prin zona Podului Michelangelo, deteriorând jardinierele cu flori, dar distracția i-a costat scump fiind de fiecare dată aplicate sancțiuni. Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni”, amintesc reprezentantii Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...