ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Provocare scumpa! Prietenii l-au facut sa arunce jardiniere cu flori de pe Podul Michelangelo. Amenda e mare!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un tânăr din Recaș a fost sancționat drastic după ce a răspuns provocării a doi prieteni de a arunca în gol jardinierele amplasate pe Podul Michelangelo.

Florile din Timișoara au un adevărat ”magnet” la tot felul de personaje care sunt puse pe a le distruge, fie că acestea se regăsesc în zone centrale sau mai puțin centrale, fie că sunt în jardiniere agățate de diferite balustrade sau în cele de pe mijlocul insulelor ”verzi” ce despart sensurile de deplasare rutieră, sute de oameni le rup, le deteriorează, ori le aruncă chiar cu tot cu jardiniere, atunci când acest gest este posibil.

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a Timișoarei, au depistat în cursul nopții trecute, mai exact în jurul orei 02:40, o persoană care a deteriorat jardiniere cu flori montate pe balustrada Podului Michelangelo. Cel în cauză a aruncat trei jardiniere peste balustrada podului, înspre Parcul Copiilor și chiar în Bega. Acesta a fost identificat în persoana lui G.I., din Recaș. Tânărul a declarat că a încercat astfel să răspundă unei provocări venite din partea celor doi prieteni cu care se afla în timp ce trecea pe Podul Michelangelo. Cel în cauză a fost sancționat cu amenda maximă prevăzută de HCL 371/2007 modificată.

”Poliția Locală atrage din nou atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic, sancțiunile pentru astfel de fapte fiind între 2.000 și 2.500 lei. De-a lungul timpului, atât tineri români, dar și străini au găsit o modalitate să se distreze atunci când trec prin zona Podului Michelangelo, deteriorând jardinierele cu flori, dar distracția i-a costat scump fiind de fiecare dată aplicate sancțiuni. Până acum au fost surprinși în această postură, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci și moldoveni”, amintesc reprezentantii Direcției Poliția Locală Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore