Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEconomieVeşti bune pentru românii cu împrumuturi la BĂNCI. DOBÂNZILE se vor REDUCE!

Veşti bune pentru românii cu împrumuturi la BĂNCI. DOBÂNZILE se vor REDUCE!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Românii care au împrumuturi în bănci pot spera la o diminuare a dobânzilor, după decizia Băncii Centrale Europeane de reducere a dobânzii cheie.

Mugur Isărescu susţine că va face şi el acelaşi lucru în cazul dobânzilor în lei. Această măsură înseamnă pentru oamenii cu împrumuturi la bănci, dar şi pentru companii, rate mai mici şi credite mai iefine.

Guvernatorul BNR n-a mai avut un asemenea mesaj din 2008, de când a început criza, şi este un semn că la BNR specialiştii sunt de părere că ce-i mai rău în sfârşit a trecut şi că împrumuturile în lei se vor ieftini substanţial.

Banca Centrală Europeană a redus dobânda cheie la 0,5%, un minim istoric. Românii cu împrumuturi în euro vor avea rate mai mici la următoarea recalculare.

Mugur Isărescu este optimist şi în privinţa creşterii economice, potrivit Ştirilor Pro Tv.

BNR intenţionează să demareze un ciclu de reducere a ratelor dobânzii de politică monetară, începând chiar cu următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţiei (care va avea loc pe 1 iunie), a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, arătând că speră ca veştile din economie, inclusiv din agricultură, să nu întrerupă acest proces. Sursa:libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare