430540_460108317365753_394577292_n1

BC Timba Timişoara a înregistrat luni, pe parchetul Sălii Constantin Jude din oraşul de pe Bega o nouă înfrângere, de data aceasta în faţa celor de la BC Mureş Tg. Mureş, ardelenii reuşind să se impună cu scorul de 77-63.

Etapa a VI-a a Ligii Naţionale de baschet masculin a programat zilele trecute două meciuri importante pentru cele două reprezentante ale Timişoarei în această competiţie. Dacă duminică seara BC Timişoara a cedat în faţa „studenţilor” de la U Cluj, luni, era programată Timba pentru a disputa ultima întâlnire a rundei, cu BC Mureş Tg. Mureş.
Primele minute ale partidei totul părea firesc, cele două team-uri mergând cot-la-cot, dar numai timp ce cinci minute, scorul ajungând la 7-7, după care, ceva în strategia „urşilor” s-a rupt, aceştia cedând primul sfert cu 14-23. Sfertul doi a debutat bine pentru timişoreni care păreau să revină pe tabela de marcaj, însă scorul 24-29 în favoarea ardelenilor a fost un simplu foc de paie, tabela indicând la pauza mare 31-44.
Cei peste 1.000 de suporteri ce au luat loc în sala Constantin Jude din Timişoara sperau ca ieşirea de la vestiare să anime jocul şi-n tabăra „urşilor”, însă nu a fost deloc aşa, mai întâi sfertul trei fiind câştigat de asemenea de oaspeţi, cu 19-17, iar ultima parte, deşi a fost singura în care Timba s-a „impus” cu scorul 15-14, nu a fost destul pentru a întoarce scorul şi a deveni câştigătoare, iar urşii pierd o nouă partidă, scor 63-77.
Pentru BC Timba au marcat: Florin Popa – 15 puncte, Glynn – 13, Stojakovic – 8, Johnson – 7, Milovic – 6, Huckaby – 5, Grubisic – 5, Czmor – 4. Pentru BC Mureş, Branko Cuic a făcut un meci senzaţional, fostul jucător al alb-violeţilor înscriind în coşul bănăţenilor nu mai puţin de 27 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.