Horia Cristian le plânge de milă ţărăniştilor şi îi dă sfaturi lui Adrian Orza

1
797

Campania electorală nu a început încă, însă liberalii timişeni aruncă deja sageţi otrăvite către ARD.Conform deputatului liberal Horia Cristian, singurul partid în jurul căruia se poate realiza o forţă de dreapta este PNL, după ce USL îşi va încheia misiunea de a scăpa ţara din criza în care a dus-o regimul Băsescu. Liberalii i-ar vrea alături în noua formulă şi pe ţărăniştii din aripa Ciorbea. Primul pas deja a fost făcut, fostul prim ministru ţărănist candidând deja pe listele PNL.Şi Gheorghe Ciuhandu a fost lăudat de Horia Cristian pentru atitudinea sa faţă de alianţa PNŢCD cu PDL, Adrian Orza în schimb primind un sfat de la deputatul liberal, şi anume să aleagă cum ştie mai bine între interesul personal şi cel al partidului.

O.T.

 

Vezi declaraţia lui Horia Cristian despre PNŢCD şi Orza

[jwplayer mediaid=”7163″]

 

imagine Răzvan Dobrică

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

1 COMENTARIU

  1. PierzatOrza se indreapta spre un nou esec. Si vom scapa de acest personaj care a „realizat” atat de mult pentru Timisoara

Comments are closed.