jumanca

Nu mai puțin de 250 de reprezentante ale sexului frumos au fost astăzi prezente la sediul Partidului Social Democrat, acolo unde a avut loc conferința de alegeri a Organizației Femeilor Social Democrate Timiș. Acestea au ales-o ca reprezentantă pe Romanița Jumanca, în vreme ce Floare Fâșie a fost aleasă în funcția de secretar executiv al OFSD Timiș.

În organigrama organizației au fost cuprinse și 10 posturi de vicepreședinte, în care au fost votate Luminiţa Ţundrea, Adeline Chilom, Bianca Gavriliţă, Voichiţa Lăzureanu, Gabriela Popovici, Ramona Maţedolean Fekete, Nicoleta Şipoş, Gerlinde Grozav, Simona Marinescu, Domnica Corşatea şi Simona Magdin. Biroul Județean al OFSD este alcătuit și din alte 16 membre: Voichiţa Olariu, Maria Melniciuc, Laura Miclău, Miliţa Martin, Lăcrămioara Csiszer, Oana Tyukodi, Voichiţa Coţolan, Gabriela Colar, Ana Vinţan, Camelia Năstăsoi, Andra Buduran, Florica Lupuţ, Otilia Zbercea, Rita Maria Silivaşi, Mariana Lakatoş şi Marina Ţveci.

„Timp de opt ani am condus OFSD Timişoara şi mi-a fost greu să mă despart de colegele mele. Organizaţia Judeţeană înseamnă, în primul rând, o responsabilitate foarte mare pentru că vorbim de o structură foarte solidă, cu femei puternice şi determinate. Nu vreau să conduc singură, ci îmi doresc să fim o echipă care să facă din OFSD Timiş o voce de luat în seamă în cadrul partidului”, a spus Romaniţa Jumanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.