Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Distribuția gazelor naturale va fi ÎNTRERUPTĂ în două localități din zona limitrofă a Timișoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

E.ON Distribuție România va întrerupe luni, 28 septembrie, între orele 9.00 – 19.00, distribuția gazelor naturale în localitățile Chișoda și Giroc, pentru a permite companiei Transgaz să efectueze lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuție al gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil începând cu ora 19.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere timp de 30 de minute.

În cazul în care se simte miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al E.ON Distribuție România la numărul de telefon 0800.800.928 sau 0265.200.928.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare