CSM-Lugoj

Ediția a șasea a „Cupei C.S.M. Lugoj” a debutat ieri și va dura până duminică, 27 septembrie, în Sala Sporturilor „Ion Kunst-Ghermănescu”, cu participarea a patru echipe din 4 țări diferite. La startul acestui patrulater s-au aliniat sârboaicele de la Zrenjanin MD, campioana Ungariei Linamar Bekescsaba, dar și cea a Bulgariei, Maritsa Plovdiv, precum și gazdele de la CSM Lugoj.

Cu ocazia primului meci desfășurat, timișencele au câștigat cu scorul de 3-0 în compania celor de la Linamar Bekescsaba. Primul set s-a încheiat cu 25-19 în favoarea Lugojului, în vreme ce setul secund a fost dominat autoritar de către acestea, scor 25-16. Scorul ultimului set a fost identic cu cel din primul, 25-19.

În primul joc din cadrul turneului, campioana Bulgariei, Maritsa Plovdiv, a cedat în cinci seturi contra sârboaicelor de la MD Zrenjanin, scor 2-3. După ce trupa de la sud de Dunăre a câștigat primul set cu 25-15, în cel de-al doilea scorul a fost 25-21 în favoarea celor din Zrenjanin. Cel de-al treilea set a fost câștigat autoritar de către Plovdiv, pentru ca în ultimele două seturi să se impună Zrenjanin, 19-25, respectiv 10-15 în decisiv.

Astăzi vor avea loc partidele dintre Maritsa Plovdiv și Bekescsaba, respectiv CSM Lugoj – Zrenjanin MD. Lotul lui CSM Lugoj va fi prezentat sâmbătă, în cadrul unui spectacol, de la ora 19.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.