CSM Lugoj își prezintă lotul cu ocazia unui turneu SELECT. Ce rezultate s-au înregistrat în prima zi a competiției

0
720

Ediția a șasea a „Cupei C.S.M. Lugoj” a debutat ieri și va dura până duminică, 27 septembrie, în Sala Sporturilor „Ion Kunst-Ghermănescu”, cu participarea a patru echipe din 4 țări diferite. La startul acestui patrulater s-au aliniat sârboaicele de la Zrenjanin MD, campioana Ungariei Linamar Bekescsaba, dar și cea a Bulgariei, Maritsa Plovdiv, precum și gazdele de la CSM Lugoj.

Cu ocazia primului meci desfășurat, timișencele au câștigat cu scorul de 3-0 în compania celor de la Linamar Bekescsaba. Primul set s-a încheiat cu 25-19 în favoarea Lugojului, în vreme ce setul secund a fost dominat autoritar de către acestea, scor 25-16. Scorul ultimului set a fost identic cu cel din primul, 25-19.

În primul joc din cadrul turneului, campioana Bulgariei, Maritsa Plovdiv, a cedat în cinci seturi contra sârboaicelor de la MD Zrenjanin, scor 2-3. După ce trupa de la sud de Dunăre a câștigat primul set cu 25-15, în cel de-al doilea scorul a fost 25-21 în favoarea celor din Zrenjanin. Cel de-al treilea set a fost câștigat autoritar de către Plovdiv, pentru ca în ultimele două seturi să se impună Zrenjanin, 19-25, respectiv 10-15 în decisiv.

Astăzi vor avea loc partidele dintre Maritsa Plovdiv și Bekescsaba, respectiv CSM Lugoj – Zrenjanin MD. Lotul lui CSM Lugoj va fi prezentat sâmbătă, în cadrul unui spectacol, de la ora 19.30.

Spune-ţi opinia civilizat!