Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campania electorală nu s-a încheiat, iar ruperea afișeor de pe panouri se sancționează cu 1.000 de lei! AVIZ amatorilor!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali aflați în patrulare în seara zilei de vineri, pe strada Mărășești, au depistat, în jurul orei 23:50, două persoane care au rupt afișele candidaților la președinție amplasate pe panoul electoral de la intersecția străzilor Mărășești cu V.V. Delamarina.

Cei doi tineri au fost legitimați, stabilindu-se că se numesc T. Florin, de 31 de ani, și S. Paul, de 25 de ani, ambii din Caransebeș, județul Caraș-Severin. Cei în cauză au fost sancționați conform Legii 370/2004 cu câte 1.000 lei pentru deteriorarea afișelor electorale.

De la începutul campaniei electorale până în prezent, un număr de cinci persoane au fost depistate pe timp de noapte de polițiștii locali rupând afișele electorale amplasate pe raza municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare