Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimișorenii nu se dezmint! IES ÎN STRADĂ, din nou! PROTEST și vineri...

Timișorenii nu se dezmint! IES ÎN STRADĂ, din nou! PROTEST și vineri seara, înainte de alegeri!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișorenii au ”amenințat” că nu cedează în fața Guvernului după ce turul I al alegerilor prezidențiale a fost un dezastru. Locuitorii capitalei Banatului vor ieși din nou în stradă în semn de protest față de actuala clasă politică, dar și împotriva Guvernului format de PSD și premierul Victor Ponta.

”Noi, poporul român, conştienţi de răspunderea noastră, mulţumind strămoşilor pentru că au creat pentru noi România şi civilizaţia românească, dorind să asigurăm libertatea, bunăstarea şi fericirea noastră şi a urmaşilor noştri, să construim un stat al nostru, naţional, suveran şi independent, unitar, indivizibil şi democratic, clădit pe temelia valorilor civilizaţiei româneşti, slujitor competent şi responsabil al drepturilor şi intereselor noastre, capabil să se integreze cu demnitate în familia statelor suverane ale Uniunii Europene!” acesta este mesajul de mobilizare transmis de organizatori pentru a aduna cât mai multă lume la protestul împotriva celor care au adus România în ”prăpastie”.

”Cei care s-au instalat la conducerea statului român prin lovitura de stat din decembrie 1989, prin manipularea voinţei electoratului, cu ajutorul mijloacelor de comunicare în masă, au reuşit să obţină aprobarea de către poporul român a unei Constituţii ale cărei prevederi le-au permis să construiască un stat controlat de ei şi subordonat intereselor lor, pe care l-au folosit pentru a se îmbogăţi, prin jefuirea cetăţenilor ţării. Au uzurpat suveranitatea poporului român, au uzurpat drepturile de proprietate ale poporului român asupra capitalului acumulat de acesta de-a lungul istoriei sale, au distrus o bună parte din acest capital, au distrus 4 milioane de locuri de muncă, au adus ţara în stare de colonie şi poporul român în stare de sclavie. Au săvârşit aceste crime ”cu legea în mână”, cu legi adoptate în baza unei Constituţii cu prevederi antidemocratice şi antinaţionale, contrare intereselor poporului român” susțin organizatorii viitorului miting de la Timișoara.

Protestul a fost deja stabilit pentru vineri, 14 noiembrie 2014, între orele 18:00 – 21:00, cu o oră mai mult decât precedentul, iar organizatorii vor să aducă și mai mulți oameni în Piața Victoriei, acolo unde sâmbătă, au participat circa 5.000 de persoane. Acesta a fost programat cu numai două zile îainte de turul II al alegerilor prezidențiale, programat duminică, 16 noiembrie 2014, alegeri care vor stabili cine va ocupa funcția de președinte pentru următorii 5 ani.

Cei interesați să se alăture protestului, pe Facebook, o pot face aici!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare