Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Băsescu a semnat decretul! Meleşcanu, noul ministru al Afacerilor Externe. Ce spunea ieri despre acest post

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Președintele României, Traian Băsescu, a semnat luni, 10 noiembrie 2014, Decretul prin care se ia act de demisia ministrului Afacerilor Externe Titus Corlăţean şi se constată încetarea funcţiei acestuia de membru al Guvernului.

De asemenea, Băsescu a semnat, tot azi, Decretul prin care îl numeşte pe Teodor-Viorel Meleşcanu în funcţia de ministru al Afacerilor Externe, anunță departamentul de Comunicare Publică al Administraiei Prezidențiale.

Coincidență sau nu, numirea lui Meleșcanu la ”Externe” vine la numai o zi după o declarație care-i vine mănușă, acum: “Nu ştiu dacă votarea a decurs atât de greoi, trebuiau respectate toate procedurile legale şi asta trebuie să avem în vedere. Numărul celor care au venit în câteva capitale a depăşit cu mult numărul celor care au votat în alte oraşe europene. Dacă aş fi fost ministrul afacerilor externe nu s-ar fi întâmplat aceste lucruri, e o chestie strict de organizare între MAE şi BEC, la care se adaugă şi efectul participării mai multor oameni” a declarat ieri, noul ministru al Afacerilor Externe, la o televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sfaturi practice: Cum poti reduce costurile la energie cu ajutorul iluminatului inteligent

Becurile economice sau cu LED pot aduce economii anuale de până la 60 de...

Premierul Mihai Tudose a demisionat. Cine ar putea sa ii ia locul la guvern

Lovitură de teatru în politica românească. Partidul Social Democrat i-a retras sprijinul politic premierului...

Lotul II din Autostrada Lugoj – Deva nu va fi gata în 2017. Ministrul Cuc explică de ce

Nicio șansă ca Lotul II al Autostrăzii Lugoj – Deva să fie dat în...