Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieTimişorenii pot salva viaţa unui patruped cu adopţii la distanţă

Timişorenii pot salva viaţa unui patruped cu adopţii la distanţă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă aveţi disponibilitatea şi mijloacele de a asigura hrana şi cele necesare traiului unui animăluţ din adăpost, însă nu îl puteţi lua acasă, îl puteţi ajuta să ducă un trai mai bun şi, chiar, să-i salvaţi viaţa. Adoptând la distanţă, deveniţi protectorul patrupedului şi contribuiţi la calitatea vieţii sale de zi cu zi,  timp ce el rămâne în continuare în adăpost, în grija gestionarilor. O astfel de acţiune, în cadrul adăpostului Danyflor, ajunge la suma de 11,57 lei cu TVA inclusă pe zi . Per total se estimează o sumă de 600 de lei care include, pe lângă costurile zilnice de întreținere, microciparea și sterilizarea animalului. Cei care doresc să adopte un „blănos” în acest fel, vor plăti iniţial suma pentru 30 de zile, iar mai apoi rămâne de văzut ce vor decide membrii Consiliului Local.

Finalul lunii februarie semnifică expirarea contractului cu cei de la Danyflor, ceea ce înseamnă că restul firmelor de ecarisaj vor avea ocazia să participe la licitaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...