Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La Timişoara se „deszăpezeşte” trecerea de pietoni FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Unul dintre utilajele de deszăpezire scoase pe stradă la Timişoara a „fugit” de la muncă fie acasă, fie altundeva, însă cu siguranţă şoferul acesteia nu trebuia să se afle în locul respectiv. Utilajul, înmatriculat în Marea Britanie, zăcea pe marginea drumului la intersecţia străzii Mitropolit Varlam cu strada 1 Decembrie.

E drept că luni, cel puţin în Timişoara, nu erau probleme cu nămeţii, dar ce căuta acesta cu „lama” pe trecerea de pietoni?

Poate au cei de la „Best Instal” răspunsul, numele acestei firme fiind inscripţionat pe cabina camionului şi ne lămuresc dacă şoferii lor şi-au luat cumva permisul de conducere pe la Piteşti!

Sau poate autorităţile locale au amplasat „strategic” utilaje de deszăpezire în diferite colţuri ale oraşului, să intervină în caz de necesitate ca să nu-i mai prindă iarna nepregătiţi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare