Unul dintre utilajele de deszăpezire scoase pe stradă la Timişoara a „fugit” de la muncă fie acasă, fie altundeva, însă cu siguranţă şoferul acesteia nu trebuia să se afle în locul respectiv. Utilajul, înmatriculat în Marea Britanie, zăcea pe marginea drumului la intersecţia străzii Mitropolit Varlam cu strada 1 Decembrie.

E drept că luni, cel puţin în Timişoara, nu erau probleme cu nămeţii, dar ce căuta acesta cu „lama” pe trecerea de pietoni?

Poate au cei de la „Best Instal” răspunsul, numele acestei firme fiind inscripţionat pe cabina camionului şi ne lămuresc dacă şoferii lor şi-au luat cumva permisul de conducere pe la Piteşti!

Sau poate autorităţile locale au amplasat „strategic” utilaje de deszăpezire în diferite colţuri ale oraşului, să intervină în caz de necesitate ca să nu-i mai prindă iarna nepregătiţi?

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.