Gheorghe Ciobanu – supraviețuitorul etern

0
501

După ce în 2012 PD-L a pierdut o bună parte din ciolan, Gheorghe Ciobanu împreună cu alți 15 primari din județul Timiș, simțind posibilul naufragiu, au sărit în barca vecinului, schimbând ideologia și loialitatea cu un pas de balerină antrenată.

„După cum mă cunoaşteţi, am avut o politică a cetăţeanului, am sprijinit cetăţenii, bisericile, pensionarii şi copiii. Declaraţiile mele au fost constante. Am trecut la PSD pentru că am încredere în Victor Ponta. Am purtat aceste discuţii mandatat de primarii din colegiul meu. Am avut discuţii cu domnul preşedinte Victor Ponta, m-a convins să vin alături de dânsul în procesul de reformă a clasei politice”  era gargara pe care o servea el atunci.

Iată că la doi ani de la acel moment, Ciobanu a uitat gestul pe care l-a făcut și îi ironizează cu o ușurință suspectă (ceea ce denotă o ipocrizie ieșită din comun) pe pedeliștii care acum se pregătesc de aceeași mișcare .

„Judeţul Timiş va primi bani pentru centură, pentru centrul intermodal, pentru apă şi canal. Eu eram încântat de bani, mai ales că vin şi pentru spitalul de copii.Eram foarte satisfăcuți, moment la care mă sună cineva din media și-mi spune că un reprezentant din PDL a declarat că PSD minte și că nu aduce niciun ban, că nu face nimicCred că trebuie să fim mai atenţi în declaraţii, nu se poate, pe fondul unei realizări considerabile, să aflăm că se trezește un personaj dintr-un partid, PDL, să spună asemenea lucruri. Vreau să vă spun că, aceşti colegi de la PDL, o parte sunt la prânz în PDL şi seara la Mişcarea Populară şi invers. Nebunia asta te face să te zăpăceşti de cap şi doar aşa pot să îmi explic cum pot să spună aşa ceva în conferinţa de presă” a declarat Ciobanu azi la conferința PSD.

Nu se poate să nu facem o reverență în fața acestui individ antrenat în prozelitismul politic și să sperăm că, atunci când va schimba din nou barca, aceasta să ia apă și să se scufunde cu tot cu el.

Spune-ţi opinia civilizat!