Titu Bojin: Nu sunt optimist că se va realiza un nou stadion și o Sală Polivalentă la Timișoara

Date:

După ce au promis în campania electorală construirea unui nou stadion și a unei săli polivalente la Timișoara, aleșii locali declară acum că nu se vor mai construi cele două obiective deoarece nu sunt bani, iar prioritățile sunt altele. Dacă stadionul mai poate să aștepte, situația Sălii Polivalente devine tot mai arzătoare în condițiile în care Campionatul European de Baschet Feminin din 2015 se va organiza în România  iar Timișoara este unul din orașele gazdă.

„Nu sunt optimist pentru ceea ce înseamnă realizarea unui nou stadion și a unei săli polivalente până nu se va negocia să vedem modul în care se dirijează banii pe fonduri europene și dacă va fi o posibilitate de includere în această zonă și trebuie să recunosc că am optat pentru ideea spitalului maternal pe care l-am pus în fața stadionului, și nu discutăm neapărat de sală pentru că trebuie să găsim o soluție. Stadionul trebui să mai aștepte. Acolo vom face deocamdată niște modificări pentru eficientizarea terenului ca să nu spună fotbaliștii că de aia nu au dat gol prin realizarea unei instalații de încălzire a stadionului pentru că așa ne obligă Federația.” a explicat Titu Bojin, președintele CJ Timiș.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare