ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dezastru pe strada Borzești din Timișoara. Un șofer beat a făcut praf două mașini

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Aseară în jurul orei 22:30, un șofer beat a făcut prăpăd pe strada Borzești din Timişoara. Pe o porţiune de drum unde limita de viteză este de 30 km/h şi sunt indicatoare rutiere de atenţionare la copii, şoferul nostru pe fondul consumului de băuturi alcoolice, nu a mai putut controla maşina şi a făcut praf două autoturisme parcate regulamentar pe marginea drumului.

Cei doi pasageri din maşina care a provocat accidentul, au suferit răni uşoare şi au fost preluaţi de ambulanţă şi duşi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Din cauza rănilor suferite şoferul care a provocat dezastrul nu a putut fi testat cu aparatul Etilotest, urmând ca poliţiştii să se deplaseze la Spital pentru recoltarea de probe, în vederea stabilirii alcoolemiei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore