catalin-cazacu-la-martina-1

Sportivul timișorean Cătălin Cazacu, multiplu câștigător al competiției Romanian Superbike și vicecampion în Campionatul Național de motociclism viteză în mai multe rânduri, are, de la începutul acestei veri, o relație cu creatoarea de modă Maria Simion, cunoscută ca deținătoarea brandului vestimentar ”Wonder Lolita”.

De curând, Cătălin a devenit tocmai imaginea unui mare brand vestimentar, însă dacă vă așteptați ca motociclistul să fie imaginea ”Wonder Lolita”, vă înșelați, întrucât sportivul a semnat un contract de colaborare cu marca de lux ”La Martina”.

”Ați aflat deja? Da, este adevărat, am devenit imaginea La Martina în România! Sunt bucuros și în același timp mândru de faptul că m-au ales pe mine pentru a reprezenta așa un brand celebru. La Martina este o marcă pe care o cunosc de foarte mult timp, cu al cărei stil mă identific și care își are locul de mulți ani în garderoba mea. Fiecare piesă vestimentară are un stil unic, care îmi completează stilul personal. Colaborarea cu brandul La Martina mă bucură foarte mult și mă onorează în egală măsură” a declarat sportivul timișorean.

La Martina este unul dintre principalii sponsori de echimapmente sportive pentru echipele atât de club cât și naționale de polo, dar și a unor școli sau universități de prestigiu precum Oxford, Yale, Harvard sau Cambridge. Brandul susție peste 100 de evenimente anuale internaționale și are magazine exclusive în mai mult de 20 de tări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here