Mihai Bendeac și-a șocat fanii de pe Facebook după ce a postat un mesaj extrem de dur la adresa Mitropolitului Banatului, la aflarea veștii că cel din urmă s-a stins din viață duminică seara. Bendeac a scris luni, 29 septembrie 2014, pe pagina sa de pe celebra rețea de socializare că: „Mitropolitul Banatului a murit azi-noapte. Se spune că ‘despre morți numai de bine’. Numai că pe mine mă cam doare-n cur de ziceri și proverbe. Această sinistră creatură, acest gunoi uman, A ÎNCHIS ușile bisericii în timpul Revoluției de la Timișoara, iar zeci de tineri au fost împușcați și au pierit pe treptele acesteia fiindcă n-au avut unde să se adăpostească” a scris actorul bucureștean.

Mihai Bendeac mesaj Mitropolitul BanatuluiMesajul extrem de dur transmis de Bendeac nu l-a avut în vizor numai pe Mitropolitul Nicolae Corneanu, acesta atacâd ”majoritatea popilor” prin postarea sa. „Aș spune ‘Dumnezeu să-l odihnească’! Dar, dacă Dumnezeu ăsta există așa cum îl descriu ei, atât acest porc, precum și majoritatea popilor, ar arde în Iad. Mi-e greaţă” a scris Bendeac, care a postat mesajul alături de o fotografie cu ÎPS Nicolae Corneanu.

După jumătate de oră de la postarea mesajului, pagina actorului a fost blocată de Facebook, datorită numărului mare de reclamații privitoare la limbajul său obscen, cel mai probabil, folosit în acest mesaj.

Vă reamintim că ÎPS Nicolae Corneanu a murit azi-noapte la reşedinţa mitropolitană, iar trupul neînsuflețit al acestuia va fi depus la Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

UPDATE: Pagina de Facebook a artistului a fost redeschisă, iar mesajul incriminat a dispărut!

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

2 COMENTARII

Comments are closed.