Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPagina de Facebook a lui Mihai Bendeac a fost ÎNCHISĂ din pricina...

Pagina de Facebook a lui Mihai Bendeac a fost ÎNCHISĂ din pricina unui mesaj la adresa Mitropolitului Banatului: ”Mă doare-n c*r!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Mihai Bendeac și-a șocat fanii de pe Facebook după ce a postat un mesaj extrem de dur la adresa Mitropolitului Banatului, la aflarea veștii că cel din urmă s-a stins din viață duminică seara. Bendeac a scris luni, 29 septembrie 2014, pe pagina sa de pe celebra rețea de socializare că:

„Mitropolitul Banatului a murit azi-noapte. Se spune că ‘despre morți numai de bine’. Numai că pe mine mă cam doare-n cur de ziceri și proverbe. Această sinistră creatură, acest gunoi uman, A ÎNCHIS ușile bisericii în timpul Revoluției de la Timișoara, iar zeci de tineri au fost împușcați și au pierit pe treptele acesteia fiindcă n-au avut unde să se adăpostească” a scris actorul bucureștean.

Mesajul extrem de dur transmis de Bendeac nu l-a avut în vizor numai pe Mitropolitul Nicolae Corneanu, acesta atacâd ”majoritatea popilor” prin postarea sa. „Aș spune ‘Dumnezeu să-l odihnească’! Dar, dacă Dumnezeu ăsta există așa cum îl descriu ei, atât acest porc, precum și majoritatea popilor, ar arde în Iad. Mi-e greaţă” a scris Bendeac, care a postat mesajul alături de o fotografie cu ÎPS Nicolae Corneanu.

După jumătate de oră de la postarea mesajului, pagina actorului a fost blocată de Facebook, datorită numărului mare de reclamații privitoare la limbajul său obscen, cel mai probabil, folosit în acest mesaj.

Vă reamintim că ÎPS Nicolae Corneanu a murit azi-noapte la reşedinţa mitropolitană, iar trupul neînsuflețit al acestuia va fi depus la Catedrala Mitropolitană din Timişoara.

UPDATE: Pagina de Facebook a artistului a fost redeschisă, iar mesajul incriminat a dispărut!

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare