Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trupa Fly Project a câștigat două premii la Romanian Music Awards

- Advertisement -

Pe lângă revederea cu publicul ”de acasă”, cum îi place lui Tudor să spună, Fly Project a câștigat două premii extrem de importante: premiul Best Dance, pentru piesa ”Toca Toca”, și premiul Border Breaker, pentru succesul internațional.

De la apariția pe covorul roșu, alături de echipa de producție Fly Records, băieții de la Fly Project au promis un show incendiar, împreună cu dansatoarele lor extrem de sexy, care au acaparat absolut toată atenția, ca de fiecare dată, prin costumele lor extravagante și foarte provocatoare.

”Cel mai tare ne-am bucurat că am fost încă o dată în fața publicului de acasă. Pentru noi premiile astea înseamnă fericire, bucurie și onoare. Mulțumim!” a declarat Tudor.

Cei doi componenți Fly Project vor continua turneul internațional după un alt eveniment muzical important, Media Music Awards, la care vor fi prezenți pe 18 septembrie, la Sibiu.

Foto: Silviu Săndulescu

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore