Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTimișoreanul Dan Negru, lăsat FĂRĂ EMISIUNE! Ce mesaj de ”ADIO” a transmis

Timișoreanul Dan Negru, lăsat FĂRĂ EMISIUNE! Ce mesaj de ”ADIO” a transmis

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișoara a dat cel mai cunoscut prezentator de emisiuni de divertisment din ultimii ani. Dan Negru, căci despre el este vorba, este, de ani buni încoace, cel mai cunoscut și mai longeviv prezentator tv, emisiunile sale fiind clasate în vârful topurilor în materie de audiență.

De curând, timișoreanul plecat de ani buni de pe Bega pentru a devei celebru la București, a aflat că a rămas fără una dintre emisiunile sale de suflet, cu care a spart bariere de audiență la care nici el nu se aștepta, cu atât mai puțin cu cât este vorba despre un show tv cu și despre copii. ”Din toamnă încep un nou proiect tv. Fără copii! Next Star a fost anul trecut cea mai googălită emisiune de tv a Antenei 1, potrivit datelor oficiale publicate de Google. Audiențele Next Star au fost mult peste așteptări. Acu’ pot să mărturisesc: când Next Star era doar o idée, mulți colegi de breaslă mă compătimeau spunându-mi că am să-mi rup gâtul riscând într-un show cu copii în prime-time. Puțini îmi dădeau vreo șansă de supraviețuire, mai cu seamă că formatul era original 100%”, a anunțat Dan Negru.

Timișoreanul lasă loc altui post tv care vrea să riște același lucru. ”Acu’ rămane un loc liber pentru un kids show pe piața tv din România”, adaugă carismaticul prezentator tv, care recunoaște că de la toate emisiunile pe care le-a prezentat a ”furat” câte ceva din decoruri. ”Din decorurile show-urilor tv pe care le-am părăsit am luat mereu câte un obiect de décor. Am o mare colecție în pod, de la globul pe care-l învârtea Mama Natură la Ciao Darwin până la un acvariu din Academia Vedetelor. Din Next Star am păstrat o parte din bucuria lui Omar sau a Elenei, din lacrimile Ioanei sau din ochii fără lumină a lui Alex. Și am speranța că peste vreo 60 de ani, niște bunici vor povesti nepoților despre fenomenul Next Star… E mai ușor să construiești un copil puternic decât să repari un matur stricat. La capăt de drum, mulțumesc!”, a scris Negru pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....