Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli Timișoara în fața primului meci pe teren propriu, în acest sezon. Cât costă biletele și care e situația jucătorilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Noul sezon a debutat excelent pentru Poli Timișoara, formația de pe Bega învingând în deplasarea de la Pitești, pe CS Mioveni, meci încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea timișorenilor. Primul meci ”acasă” pentru elevii lui Alexa va avea loc vineri, împotriva celor de la Unirea Târlungeni.

Dacă la peluze intrarea este liberă, oficialii clubului de pe Bega au anunțat deja punerea în vânzare a tichetelor, care costă 5 lei la tribuna II, 7 lei la tribuna I și 10 lei la tribuna 0. De asemenea, susținătorii fotbalului timișorean care vor să participe la meciurile de acasă ale lui Bărbuț, Szekely sau Scutaru, pot achiziționa abonamente pentru toate meciurile de acasă din sezonul 2014-15 al Seriei Vest a Ligii a II-a. Prețurile acestora sunt: 50 de lei la tribuna a II-a, 75 de lei la tribuna I, 100 de lei la tribuna 0 și 200 de lei la loje.

Accesul în incinta stadionului Dan Păltinișanu se va face vineri, în ziua meciului, cu începere de la ora 10:00, intrarea fiind permisă pe la porțile E și F (tribuna 0 + I), L și M (tribuna II), I (peluza sud). Accesul la peluză este gratuit, iar copiii sub 14 ani pot intra liber, la rândul lor, oriunde pe stadion.

Pentru meciul din etapa a II-a indisponibil va fi Claudiu Belu, care a luat cartonașul roșu în primul meci al sezonului, în timp ce Poparadu va sta deoparte datorită loviturii puternice la nas, încasate în timpul aceluiași meci. Incert este și Ovidiu Petre, căpitanul fiind încă în perioada de recuperare.

Foto:acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare